До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Панорамна насолода: топ-5 барів з чудовим видом

Бар – місце, куди приходять не лише за смачним коктейлем, але і за атмосферою. Десь шукають джаз, десь – казковий інтер'єр, а кудись приходять заради приголомшливої панорами. Vogue.ua представляє 5 барів, які пропонують найкращий вид на місто.

Mahanakhon SkyBar у Бангкоці

Розміщений на висоті пташиного польоту, бар є найвищим у Бангкоці. З даху Mahanakhon SkyBar відкривається чарівний вид на освітлені вулиці Силома, хмарочоси Сухумвіта, річку Чаопхрая і джунглі Бенг Крачао. Оскільки барна культура Бангкока ще формується, в барі Mahanakhon SkyBar подають класичні коктейлі та працюють над новим меню.

Реклама
Photo: @mahanakhonbangkokskybar
Бар Cindy’s у Чикаго

З даху, на якому споруджений чиказький бар Cindy's, видно парк Міленіум, знамениту скульптуру у вигляді квасолини, яка насправді є хмарою і, звісно ж, озеро Мічиган. Увесь рік у барі збираються головні модники і представники культури, а також туристи, спраглі побачити панорамне Чикаго. З першого дня роботи бару популярністю користується коктейль The Jillian – суміш горілки, вермуту, спецій і цитрусових.

Бар Cindy's в Чикаго
The Skylark у Нью-Йорку

Бар The Skylark пропонує один з найкращих видів на Нью-Йорк. Інтер'єр закладу витриманий в класичному стилі, щоб не відволікати уваги від виду – з панорамних вікон (всередині) помітні хмарочоси, а з веранди (зовні) ще й чути голос мегаполісу.

Photo: https://theskylarknyc.com
КАМА Restaurant у Києві

Новий паназійський ресторан відкрився на сьомому поверсі готелю Riviera House на початку 2019 року. З висоти бару видніється історичний центр Києва: набережна Дніпра, Поштова площа, вулиця Сагайдачного, колесо огляду на Контрактовій площі та Андріївська церква на вершині однойменного спуску. Коктейльна карта КАМА натхненна світовими мегаполісами – Лондоном, Токіо, Сінгапуром і Нью-Йорком.

Вид з ресторану КАМА в Києві
Бар Rouge в Шанхаї

Бар Rouge в Шанхаї розміщений на даху, з якого видніються головні хмарочоси міста, що нагадують своєю красою фото з листівки. Простір даху практично не заставлений, тому по території бару можна гуляти з коктейлем у руках та надихатися вогнями нічного Шанхая.

Photo: @barrougeshanghai

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.