До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ідеальний і простий: рецепт лінивих вареників

Масний тиждень закінчується сьогодні. Ділимося рецептом лінивих вареників від полтавського ресторану "Komora. Перша галушкова мануфактура", який справедливо можна вважати головним експертом з питань глютену в регіоні.

Інгредієнти

Реклама

Сир — 400 г

Цукор — 100 г

Борошно — 400 г

Яйця — 2 шт.

Ванільний цукор — 10 г

Сода — 5 г

Сіль — 3 г

Вершкове масло — 10 г

Приготування

До сиру (ліпше домашнього) додаємо цукор, сіль, яйця, соду і ванільний цукор, все ретельно перемішуємо, а відтак поступово додаємо просіяне борошно й починаємо вимішувати. Важливо не "забити" тісто: воно має бути легким.

Тісто викладаємо на посипаний борошном стіл і ділимо на дві рівні частини. Кожну формуємо в ковбаски, які потім нарізаємо на однакові шматочки. Це і є майбутні ліниві вареники.

Готувати їх можна і на парі, і у воді. Готові вареники заправляємо вершковим маслом. До лінивих вареників можна подати мед, сметану, ягоди.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.