День бармена: як приготувати найпопулярніші коктейлі
Бармени – справжні віртуози, які знають секретні комбінації, завдяки яким вони здатні перетворювати алкоголь в яскраве гастрономічне явище – коктейль. У День бармена Vogue UA вибрав 10 популярних коктейлів та ділиться їх рецептами.
MARGARITA: 60 мл соку лайма + 30 мл тріпл-сека + 60 мл текіли + сіль на краях келиха + крижана крихта + скибка лайма.

CAIPIRINHA: 50 мл кашаси + 5 дольок лайма + 2 ч. л. цукрової пудри.

WHISKY SOUR: 90 мл бурбона + 40 мл соку лайма + коктейльна вишня + часточка апельсина + ч. л. коричневого цукру.

COSMOPOLITAN: 15 мл соку лайма + 15 мл соку грейпфрута + 15 мл журавлинного соку + 15 мл куантро + 50 мл горілки.

DAIQUIRI: 25 мл соку лайма + 45 мл білого рому + ч. л. коричневого цукру.

CUBA LIBRE: 80 мл коли + 25 мл соку лайма + 50 мл білого рому + лід.

PINA COLADA: 70 мл ананасового соку + 30 мл білого рома + 60 мл кокосових вершків + скибку ананаса.

BELLINI: 50 мл персикового пюре + 100 мл просекко

MINT JULEP: 300 мл води + 60 мл бурбона + листя м'яти + ч.л. коричневого цукру + 4 кубика льоду.

MANHATTAN: 25 мл солодкого вермута + 45 мл бурбона + коктейльна вишня + кілька крапель біттера Аngostura
