До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Від Лапландії до Багамських островів: 5 напрямків для подорожей у лютому

Лютий – найромантичніший місяць року, який несе ще й велику відповідальність. По-перше, на звичний набір дедлайнів відведено менше часу (пощастило, що цей рік – високосний). По-друге, цього місяця хочеться і сніжної зими, і весни якнайшвидше, і час з улюбленими людьми провести, і самотністю насолодитися. Vogue.ua пропонує 5 напрямків для найкоротшого місяця року, які сподобаються навіть дуже прискіпливим мандрівникам.

Фінська Лапландія

Найкраще місце, щоб зробити заплив у сніг. Крім вдалого часу для відкриття відокремленого гірськолижного сезону, в Лапландії можна вирушити на снігову велопрогулянку по національному парку Ylläs National Park. Щоб зробити перебування романтичним, вирушайте на полювання за північним сяйвом до комплексу з шатрами Aurora Domes.

Реклама
Лапландія; Photo: @alaa_oth
Багамські острови

Багами рекомендовані тим, хто сумує за теплом. Це чудова можливість миттєво перенестися із зими в літо. Спокійна атмосфера лютневих островів пропонує головне: майже пустельний пляж з рожевим піском Pink Sands, дайвінг, довгі обіди на острові Харбор і розслаблені дні на березі океану зі свіжим коктейлем і захопливою книжкою.

Багамські острови; Photo: Molly Carr
Париж, Франція

Хоча Париж і може здатися надто очевидним напрямком до Дня святого Валентина, немає більш універсального і атмосферного місця, де б закохані могли пізнати глибину власних почуттів. Особливо, якщо це одна з перших спільних подорожей, та ще й з такого особливого приводу. Взимку Париж зазвичай відпочиває від туристів, тому в ресторанах неодмінно будуть вільні столики, ціни виявляться досить приземленими, а в музеях буде змога насолоджуватися мистецтвом довше хвилини.

Париж, Франція
Котсуолдс, Великобританія

Мандрівкою наодинці можна насолодитися в британському Котсуолдсі. Звісно, сирий лютий у Англії може здатися зовсім непривабливим місцем для солотріпу, але ми знайшли кілька аргументів. Природна краса англійських кам'яних особняків не просто стане насолодою для очей, але і безкомпромісно проситиметься в фотоплівку. Крім красивих пейзажів, у Консуолдсі є ультрасучасні ресторани, відзначені зірками Мішлен, екологічні спа-салони з органічною косметикою, чайні кімнати і антикварні бутики. Мабуть, цього достатньо для індивідуального ретриту.

Котсуолдс, Великобританія
Копенгаген, Данія

Копенгаген впевнено кочує з одного списку найкращих напрямків в інший, і це не випадково. Данія давно затвердила свої позиції, як лідер типової скандинавської прохолоди і найчастіше асоціюється з особливою філософією затишку зовнішнього і внутрішнього – хюґе. Копенгаген – вдале місце для короткого вікенду, який вдасться розміреним, незважаючи на столичні ритми. Тут є з чого вибирати: безліч виставок сучасного мистецтва, незвичні кофішопи, унікальна нордична кухня і ще багато всього. Сходіть у сауну, якщо місцева прохолода вам не до душі.

Копенгаген, Данія

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.