До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Де купатися: 5 найгарніших пляжів Хорватії

До відкриття літнього сезону залишилося зовсім трішки. Vogue.ua розповідає про п'ять найкрасивіших пляжів Хорватії, де відпочинок може бути як по-сімейному затишним, так і по-модельному красивим.

Златні Рат

Пляж Златні Рат розміщений на острові Брач. Пляж популярний завдяки білосніжній гальці і відмінним умовам для віндсерфінгу, заради яких сюди з'їжджаються віндсерфери з усіх усюд.

Реклама
Пляж Златні Рат

Сахарун

Піщаний пляж на острові Дуги-Оток популярний серед сімей з маленькими дітьми. Тут Адріатичне море радує мілководдям, сосновий бір по сусідству – приємною прохолодою, а морська вода – кришталевою чистотою.

Пляж Сахарун
Солярис

На розміщеному за Шибеником пляжі Солярис є все, що потрібно для повноцінного відпочинку: лежаки, кафе, ресторани і аніматори для дітей. Довжина пляжу становить чотири кілометри. На береговій лінії також розташований однойменний курорт для тих, хто не хоче їздити до моря з міста кожного дня.

Пляж Солярис
Пунта-Рата

У курортному містечку Брела є особливий пляж Пунта-Рата. По-перше, цей пляж визнаний екологічно чистим і нагороджений блакитним прапором. По-друге, він входить у список найкрасивіших пляжів світу. І цим, мабуть, все сказано.

Пляж Пунта-Рата
Бужа

Найбільш незвичайний пляж розміщений в Дубровнику під стінами фортеці Старого міста. Прямо зі скелі відпочивальники пірнають у море. Але не варто лякатися! Тут все обладнано для безпечного купання: сходи, як у басейні, акуратні спуски, а також є бар, в якому можна випити щось, аби освіжитися, або перекусити.

Пляж Бужа

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.