До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

10 найпопулярніших локацій Airbnb в Instagram

З відомих причин єдині подорожі, у які ми регулярно вирушаємо, відбуваються в наших фантазіях. Якщо ви проживаєте мить, коли знову можна планувати втечу за кордон, то ось 10 найпопулярніших локацій з акаунту Airbnb в Instagram, які ви маєте шанс забронювати.

Photo: @workingholidaystudio
Сільська ідилія на півдні Франції

Чи може бути щось ліпше за химерний котедж у Сен-Віктор-ла-Кост, залитий теплим золотавим світлом півдня Франції, щоб відновитися після карантину?

Реклама
Захопливі краєвиди Вальпараісо, Чилі

Можливо, після задовгої роботи навсидячки вам сподобаються водні різновиди спорту? У цьому лофті з краєвидом на Куінтай ви можете пірнути в море прямо зі своєї тераси (ну майже).

Будинок на березі озера у Гватемалі

Замість чотирьох стін вашої спальні, прокидайтеся в оточенні пишних зелених пагорбів з виглядом на озеро Атітлан — найглибше в Центральній Америці.

Глемпінг у Вермонті

Справжній глемпінг... Проведіть ніч просто неба на квітковій фермі в збудованому вручну будиночку. Потім насолодіться ранковою кавою біля найближчого водоспаду.

Прихисток у стилі пуебло в каліфорнійській пустелі

Ви можете соціально дистанціюватися в цьому стильному відлюдному місці в пустелі всього за дві години від Лос-Анджелеса, хоча здаватиметься, що ви за мільйон кілометрів від цивілізації. Кому потрібен Netflix, коли можна дивитися на зорі?

Будівля школи XIX століття в Нью-Йорку

Якщо під час ізоляції ви вдосконалювалися у випіканні хліба на заквасці, тоді ви могли б зробити це на кухні мрії в переобладнаному приміщенні школи в північній частині Нью-Йорка. Дослідження Гудзона й місцевого парку після напевне перевершать сподівання.

Відлюдний будиночок на півночі штату Нью-Йорк

Ще один прихисток у північній частині штату у вигляді мальовничого будиночка з тріскотливим каміном усередині й узбережною зоною зовні.

Дуомо за вікном у Флоренції

Повернення до Європи, як нагадування про чудові можливості міського відпочинку. Усамітнене перебування в цій студії з виглядом на одну з найразючіших будівель Флоренції гарантовано подарує вам відчуття свіжості.

Ванна кімната зі сміливих фантазій

Складно знайти ванну кімнату ліпшу за цю. Це відреставроване шале в горах Сан-Хасінто в Каліфорнії — мрія гайкера... або ви просто можете ніжитися в ній всю подорож.

Плавний дім на греблі Жоанополіс у Бразилії

Приголомшливе соціальне дистанціювання. Відпочинок у плавному будинку, який погойдується на хвилях греблі Жоанополіс — чудовий варіант дати собі раду після пандемії.

Текст: Kerry McDermott

За матеріалами vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.