До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Присвята воєнному Києву: The Hardkiss випустили кліп Festival

Гурт The Hardkiss випустив новий трек Festival, кліп на який було знято у воєнному Києві. У ньому фронтвумен гурту Юлія Саніна гуляє такими рідними місцями столиці — суворої, але нескореної. "Ми показуємо моє рідне місто, яке попри все продовжує жити. Жити та чекати найголовнішого свята — Перемоги", — каже артистка.

Реклама

Синґл Festival гурт випускає англійською та робить це напередодні Євробачення. Нагадаємо, що цього року конкурс від імені України у себе проводить Велика Британія, а Юлія Саніна вестиме шоу усі три дні прямих ефірів.

Юлія Саніна
Юлія Саніна

"Піснею ми вкотре хочемо нагадати світу про війну, розв’язану Росією проти нашої країни. Поки світ феєрверками зустрічав новий 2023 рік, українці ховалися в бомбосховищах через масовані обстріли, — продовжує Юлія. — Але ми чудово пам’ятаємо безтурботний дух свят та фестивалів, які проходили у Києві та наших інших містах. Пам’ятаємо час, коли феєрверки, спецефекти та піротехніка нікому не нагадували вибухи. Ми всі хочемо жити у світі без війни, без агресорів та окупантів. І відчувати цей світ як великий позитивний фестиваль. Але, на жаль, це лише мрії, дуже далекі від реальності".

Цього року Євробачення розпочнеться 9 травня, а фінал відбудеться 13 числа. Україну в Ліверпулі представляє гурт TVORCHI із танцювальним треком Heart of Steel.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.