До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Гурт TVORCHI представлятиме Україну на конкурсі Євробачення-2023

17 грудня в Україні відбувся фінал Національного відбору на Євробачення — представляти нашу країну на конкурсі 2023 року будуть TVORCHI. Музиканти поїдуть у Ліверпуль зі стильним електронним треком "Heart Of Steel". Пісню вони присвятили незламності українців, а назва треку символічно відсилає до сталевого сердця всіх українців.

Реклама

Друге місце у фіналі Національного відбору посіла бандуристка Марина Круть з пронизливою піснею "Колискова", а третя — Jerry Heil з треком "WHEN GOD SHUT THE DOOR".

TVORCHI — це гурт, що народився 2018 року у Тернополі. Його заснували вокаліст Джеффрі Кенні та саундпродюсер Андрій Гуцуляк. Обидва хлопці — випусники фармацевтичного факультету Тернопільского медичного університету. За чотири роки музиканти випустили чотири студійні альбоми та полюбились слухачам за стильний електронний звук і яскраві образи.

TVORCHI
TVORCHI

Зі сцени Нацвідбору гурт TVORCHI подякував усім хлопцям та дівчатам, які зараз захищають нас на фронті, адже саме вони дають змогу українським артистам виходити на сцену та співати, попри війну.

Виступ TVORCHI
Виступ TVORCHI

Нагадаємо, що цього року перемогу на "Євробаченні" здобули Kalush Orchestra, і у 2023 році пісенний конкурс мав пройти в Україні. Проте Європейська мовна спілка (EBU) вирішила перенести конкурс у Велику Британію, яка посіле друге місце — в цілях безпеки. Організатори "Євробачення" зазначили, що впродовж всієї події наступного року всіляко підтримуватимуть Україну та впровадять українські елементи в шоу. Фінал "Євробачення-2023" відбудеться у Ліверпулі 13 травня.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.