До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

"В темному морі ми не одні": новий кліп The Hardkiss

Гурт The Hardkiss представляє ефектний кліп на пісню "Маяк", присвячену надії та боротьбі. Енергійне та драйвове відео покликане підтримати всіх українців, адже, як співають музиканти, "в темному морі ми не одні".

Реклама

Пісня "Маяк" була написана кілька років тому, але саме зараз набула для українського слухача нового змісту. Вона задумувалася як балада, але трансформувалася у драйв. "Це дуже енергійна пісня про надію, — розповідає фронтвумен гурту Юлія Саніна. — Надію, яку не можна втрачати навіть у найтемніші часи. Вона — як далекий маяк у темному морі. Кожному з нас потрібно знайти цей вогник та не випускати його з виду".

Кліп знімали під час благодійного туру на підтримку України у 2022 році, його режисер — креативний продюсер та музикант The Hardkiss Вал Бебко. "Ми взяли з собою у гастролі камеру та фільмували найяскравіші моменти, — продовжує розповідь Юлія Cаніна. — Захотілося запам’ятати та зафіксувати цей емоційний стан".

Вже в березні музиканти вирушать у великий благодійний тур світом — The Hardkiss зіграють концерти в Дубліні, Лондоні, Барселоні, а також у кількох містах США.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.