До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Які образи вибрала Тіна Кароль для виступу на Atlas Weekend

5 липня Тіна Кароль презентувала на фестивалі Atlas Weekend масштабне шоу "Красиво" на підтримку однойменного альбому. Як це було і яке вбрання артистка вибрала для унікального виступу читайте на vogue.ua

Тіна Кароль на Atlas Weekend

Танцювальний, зухвалий альбом "Красиво" Тіна Кароль випустила цієї весни. Він став для артистки експериментом, завдяки якому ми пізнали попдіву з несподіваного боку. "Цей альбом нове амплуа, в якомусь сенсі мій ребрендинг. Зухвала танцювальна музика для мене виклик. Я розцвіла і нарешті розумію, чого хочу", так Тіна описала новий альбом. Концертна презентація альбому теж мала була стати особливою, тому команда Тіни готувала її кілька місяців, а в роботі над шоу взяли участь понад 100 осіб (і ще 100 волонтерів).

Реклама

Розпочався концерт з ефектної появи артистки на мотоциклі. Співачка виконала пісню "Хороший хлопець", з'явившись на байку з чемпіоном України і призером європейських змагань зі стантрайдингу Андрієм Головіним.

Шоу "Красиво" було наповнене спецефектами: глядачі побачили лазерне шоу і водоспад, а на великих екранах можна було дивитися концерт в режимі реального часу, одночасно з моушн графікою. Спеціальним гостем шоу стала солістка групи THE HARDKISS Юлія Санінаразом з Тіною вони виконали ґіт "Вільна".

Тіна Кароль і Юлія Саніна

За час концерту, за яким спостерігало сумарно понад 100 тисяч шанувальників артистки (наживо, а також завдяки телетрансляції) Тіна Кароль встигла змінити десяток убрань. Так, під час виконання треку "Хороший хлопець" Тіна вийшла на сцену в брючному костюмі Saint Laurent, доповнивши образ вінтажними окулярами Christian Dior by John Galliano. Головним модним рішенням цього разу стали сексапільні боді, які дозволяли Тіні рухатися і танцювати разом з балетом. Так, пісні "Скандал" і "Біжу" Тіна виконала в спокусливому боді David Koma, розшитому чорними каменями, а ліричний трек "Ноченька" боді в Jean Paul Gaultier. У сукні Jean Paul Gaultier Тіна також виконала пісню "Ніжно".

Костюми для шоу створювали також і українські бренди Nue Studio і ARTEM KLIMCHUK. Так, артисти балету вийшли на сцену в блискучих ліфах Nue studio і плетених топах з кришталевими намистинами ARTEM KLIMCHUK. Репортаж з концерту Тіни Кароль дивіться в нашій галереї:


<b>Тина кароль_атлас</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.