До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

"Хороший парень": новий кліп Тіни Кароль

У співачки Тіни Кароль весна почалася дуже насичено. Тиждень тому артистка презентувала новий альбом "Красиво", а вже сьогодні випустила кліп на один з ключових треків альбому — "Хороший парень". Для багатьох шанувальників Тіни кліп напевне стане сюрпризом: це зухвала історія про шахраїв, і багато хто навряд чи впізнає попдіву в образі грабіжника біткоїнів.

Після успіху кліпу "Скандал" Тіна продовжила роботу з режисером Indy Hait, який зняв нове відео на пісню "Хороший парень". "Я подумав, чому б Тіні не постати в образі хлопця? Стати одним із грабіжників, які скоюють крадіжку криптовалюти. Я хотів показати, як людина з харизмою, навіть із закритим обличчям, може тримати увагу глядачів упродовж усього кліпу", — каже Інді. За сюжетом, грабіжниками керує триніті-герл з кліпу "Скандал", яка також з’являється в новому відео. У кліпі Тіна Кароль майстерно танцює гіп-гоп, над постановою якого працювала хореографка Марина Кущева.

Реклама

Одночасно співачка випустила AR версію нового відео — тривимірне виконання треку в доповненій реальності. Для того щоб зануритися в доповнену реальність з Тіною, досить завантажити програму TinaKarol в App Store або Google Play і віртуальний перформанс з’явиться в смартфоні.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.