До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Time Travel: лекція Сессіль Пуанян про тренди майбутнього

4 грудня 2018 року в ТЦ Домосфера на першому поверсі відбудеться лекція під назвою Future Travel, присвячена трендам майбутнього. Trend forecaster з команди Лі Еделькорт, Сессіль Пуанян, представить 4 основних лайфстайл тренди на прикладах з архітектури, інтер'єрного та фешн дизайнів, фуд і крафту, щоб показати вектор розвитку креативних індустрій і бізнесу.

Сессіль Пуанян

Сессіль Пуанян вже багато років полює і збирає інформацію з різних сфер: їжа, подорожі, мистецтво, технології, охорона здоров'я і багатьох інших. Потім вона створює зв'язки між цими елементами, вибудовує сітку, щоб ідентифікувати справжні, глибокі тренди. Протягом багатьох років вона консультує такі міжнародні бренди, як l'Oréal Paris, Chanel, Richemont, Nissan, Philips, Procter and Gamble, Pernod Ricard. Її стратегічні дослідження про розвиток нових продуктів, ринок та інновації. Основний фокус – тренди в сфері лайфстайлу.

Реклама

Також в програмі заходу лекція "Матеріали майбутнього" Саби Рахшандероо (Saba Rakhshandehroo, Бельгія), глави відділу дизайну та досліджень інноваційних матеріалів в компанії Samsonite.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.