До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як у Лондоні пройшов нарад на честь королеви Єлизавети II

Вранці 2 червня в Лондоні відбувся парад Trooping the Colour на честь дня народження королеви Єлизавети II. Розповідаємо, хто з членів королівської родини брав участь у заході та ділимося фотографіями з події.

Єлизавета II

Герцог і герцогиня Кембридзькі приєдналися до королівської родини на балконі Букінгемського палацу, де розпочалося святкування платинового ювілею правління королеви Єлизавети II. Кейт і Вільяма супроводжували їхні троє дітей, принц Джордж, принцеса Шарлотта і принц Луї. Вони вітали багатотисячний натовп, який зібрався в центрі Лондона з нагоди 70-річчя правління королеви.

Реклама
Принц Джордж, герцогиня Корнуольська та герцогиня Кембридзька

Кейт, Джордж, Шарлотта та Луї прибули на Trooping the Color у кареті разом з Каміллою, герцогинею Корнуольською. Герцогиня Кембридзька вдягнула одну зі своїх класичних суконь Alexander McQueen білого кольору, в якій її бачили на саміті G7 в Корнуоллі торік. Вона додала капелюх авторства Філіпа Трейсі в білому кольорі та пару сережок із сапфірами, які гармоніювали з каменем її знаменитої обручки, що раніше належала Діані, принцесі Уельській.

Ювілей також знаменує собою першу сімейну подорож до Великої Британії герцога й герцогині Сассекських відтоді, як вони залишили Англію для нового життя в Каліфорнії. Вважається, що Гаррі й Меган приїхали на запрошення королеви. Вони спостерігали за врочистостями Trooping the Color з офісу Букінгемського палацу. Пара привела на подію своїх дітей, Арчі Гаррісона та його молодшу сестричку Лілібет Діану, якій у суботу виповнюється рік. Для Лілібет це перший візит до Великої Британії. Після того, як Гаррі й Меган залишили посади старших членів королівської сім’ї в березні 2020 року, сім’я переїхала до Монтесіто.

Принцеса Анна

Напередодні ювілею Букінгемський палац представив новий портрет королеви з нагоди річниці її сходження на престол. Автор знімка — фотограф Ранальд Макечні. Її Величність також опублікувала послання подяки країні. "Дякую всім, хто брав участь у скликанні громад, сімей, сусідів і друзів, щоб відзначити мій платиновий ювілей у Сполученому Королівстві та в усіх державах Співдружності, – сказала Єлизавета II. – Я знаю, що на цих урочистих подіях залишиться багато щасливих спогадів. Я й далі надихаюся доброю волею, виявленою мені, і сподіваюся, що найближчі дні дадуть змогу обміркувати все, чого було досягнуто за останні 70 років, поки ми дивимося в майбутнє з впевненістю та ентузіазмом".

Принц Вільям і принцеса Анна

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.