До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Королівська сім’я поділилася новими портретами принцеси Шарлотти до її дня народження

2 травня принцесі Шарлотті виповнюється сім років. Герцог і герцогиня Кембридзькі відзначили день народження своєї доньки, опублікувавши її нові портрети на своїй офіційній сторінці в Instagram. На одному зображенні Шарлотта позує з домашнім улюбленцем родини, а на другому — сидить на галявині серед дзвіночків.

Нові знімки були зроблені в Норфолку, недалеко від заміського будинку сім’ї Анмер Голл, що розташований на території маєтку королеви Сандрінгем. Авторка фото — Кейт Міддлтон, яка вже давно плекає пристрасть до фотографії та часто робить сімейні портрети.

Реклама

Герцоги Кембридзькі щороку випускають світлини з нагоди днів народження принца Луї, принца Джорджа та принцеси Шарлотти. У квітні королівська сім’я поділилася знімком принца Луї до його четвертого дня народження: фото також зробила герцогиня під час прогулянки на пляжі в Норфолку. Принца Джорджа до восьмого дня народження сфотографували на капоті авто Land Rover як оду принцу Філіпу, герцогу Единбурзькому — дідусеві Джорджа, який дуже любив цей автомобіль.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.