До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Тіна Кароль приїхала з офіційним візитом до Японії на підтримку України

Українська співачка Тіна Кароль, яка після початку війни активно збирає гроші на допомогу Україні на благодійних заходах, приїхала з офіційним візитом до Японії. Співачка виступила на Rakuten Girls Award 2022, де виконала українськомовні композиції, серед яких "Намалюю тобі зорі", "Україна — це ти", "Вільна". На сцену Тіна вийшла в пишній сукні з патріотичною символікою українського бренду LEVER COUTURE. Образ з ефектним декольте й розрізом біля стегна був виготовлений у жовтих і блакитних кольорах національного прапора України.

Після свого виступу Кароль виголосила промову, в якій подякувала Японії за підтримку та привернула увагу світової спільноти до війни в Україні. "Хочу подякувати Японії та її народові, що так віддано підтримали й далі підтримують Україну. Україна об’єднує весь світ, зокрема і Японію, в боротьбі з ворогом, який вирішив, що не має існувати нація, мова, культура України. Артист – це айдентика нації, а музика – зброя в його руках. Кожен наш крок – це об’єднаний фронт: творчий, військовий, інформаційний, кіберфронт, – ми боремося за право бути господарем на своїй землі. Ми обов’язково переможемо й відновимо нашу країну, як колись це зробила Японія! Слава націям! Слава Україні!" – зазначила співачка.

Реклама

У межах своєї подорожі до Японії співачка відвідала Хіросіму та зустрілася з прем’єр-міністром Фуміо Кісідою, а також дала велику пресконференцію, де розповіла про війну в Україні. Зустріч Кароль і Фуміо відбулася в офіційній резиденції прем’єр-міністра. "Японія, і я особисто, сприймаємо цю ситуацію в Україні так, ніби це сталося з нами, і з переконанням, що ми маємо захищати світ. Японія стоїть пліч-о-пліч з Україною і працює з нею для досягнення миру", — запевнив прем’єр-міністр.

Для офіційної зустрічі Тіна Кароль вибрала чорну лаконічну сукню та елегантний білий жакет. Образ завершили класичні туфлі в нюдовій колірній гамі. "Сьогодні Україна стала щитом для всього цивілізованого світу. Ми стримуємо напади безглуздя й дивимося, як руйнуються наші міста просто за те, що ми вибрали свободу. Я на фронті збереження традицій, я на фронті збереження культури України, я ніколи не думала, що таке горе прийде в наш дім", — зазначила Тіна Кароль.

Далі відбулася пресконференція в Клубі іноземних кореспондентів Японії в Токіо, на якій були присутні журналісти понад 40 ЗМІ, та ще 90 світових ЗМІ були присутні онлайн. Кароль розповіла про свою подорож до Хіросіми, привернула увагу світової спільноти до страхіть, яких зазнала Україна через росію, висловила впевненість у нашій перемозі та заспівала колискову, щоб вшанувати пам’ять дітей, які загинули внаслідок агресії російських окупантів.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.