До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Лера Бородіна про свої ідеальні вихідні

У спільному проекті Fabius і Vogue.ua про сімейні цінності і традиції засновниця Oh My Look!, співвласниця G.Bar і So Dodo, Лера Бородіна, розповіла, з чого мають складатися ідеальні вихідні, і що прийнято в ці дні робити в її родині.

Лера Бородіна з дітьми Машею і Сонею

І я, і Андрій живемо на підвищеній швидкості. І вона такою була завжди. Для наших дітей – це норма життя, а не набуті обставини. Тому весь той час, який ми проводимо разом, – я дуже стараюся проживати усвідомлено. Вдається, звичайно, не завжди, я така ж людина як і всі, яка хоче іноді повалятися на дивані і погортати стрічку в Instagram. Наші традиції – це спільні сніданки, обов'язковий недільний обід десь в місті, походи в кіно і спільні ігри.

Реклама
Лера Бородіна з дітьми Машею і Сонею

У своєї мами я навчилась красивої традиції придумувати чарівні історії для дітей перед сном. Я питаю у дітей про казку, і про кого вони б хотіли послухати. Маша або Соня придумують героя, а я придумую казкову історію. Це не завжди легко, але я намагаюся. Моїй мамі завжди вдавалось складати неймовірні казки, які переходили з однієї в іншу і не хотілося спати тільки тому, що хотілося дослухати.

Лера Бородіна з дітьми Машею і Сонею

У моїх доньок все-таки різний вік. Соні – 9, а Маші – 3. Те, що вони хочуть робити разом, – часто не збігається. Соню зараз все цікавить, тому наш вечір не відбудеться, якщо я детально не розповім, як минув мій день. Маша в цей момент тихенько слухає, а в найбезглуздіший момент регулярно задає дивовижні запитання. Взагалі розмовляти зі своїми дітьми, як з друзями, – неймовірне задоволення.

Лера Бородіна з дітьми Машею і Сонею

Мені 32. Я виросла в родині, де єдиною традицією була "прийшов після школи – сідай за фортепіано, а потім прибери у себе в спальні". Це не добре і не погано. Я виросла щасливою дитиною і про дитинство без яскраво виражених традицій згадую з теплом. Я знаю, що головні традиції моєї родини – ще попереду.

Соня і Маша

Локація: ресторан Fabius (Київ, Столичне шосе, 70)

Макіяж та укладки: салон краси G.Bar

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.