До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Герцоги Кембриджські взяли участь у парусній регаті

Герцоги Кембриджські вирушили на острів Уайт у протоці Ла-Манш, щоб взяти участь у парусній регаті The King's Cup. Спортивний захід мав розпочатися у п'ятницю 9 серпня, але через наближення поганої погоди його провели на день раніше. Кейт і Вільям брали участь у регаті на яхті The Royal Yacht Squadron, а компанію їм склали місцеві знаменитості: Ден Сноу, Джон Бішоп і Беар Гріллс.

Герцоги Кембриджські

Герцогиня Кетрін для цього заходу вибрала відповідний образ: темно-сині широкі штани L.K. Bennett, трикотажний топ Sandro в різнокольорову смужку і кеди Superga. Уже перед гонкою вона переодягнулася в спортивну форму.

Реклама
Герцогиня Кетрін
Герцогиня Кетрін
Принц Вільям

Разом з герцогами на острів Уайт прибули їхні старші діти – принц Джордж і принцеса Шарлотта. Вони спостерігали за батьками під час гонки з палуби яхти в супроводі дідуся Майкла Міддлтона. Діти жваво і щиро реагували на все, що відбувалося, і почувалися справжніми моряками: Джордж був вбраний у тільник і капітанський картуз, а Шарлотта – в сукню в дрібну біло-блакитну смужку.

Принц Джордж
Принц Джордж і принцеса Шарлотта

Регата The King's Cup, патронована герцогами Кембриджськими, є благодійною. З трибун за нею можуть спостерігати близько 500 осіб, а кожна з човнів-учасниць представляє один з восьми благодійних фондів, якими також опікуються Кейт і Вільям. До того ж герцоги сподіваються привабити увагу молоді до вітрильного спорту.

Герцогиня Кетрін
Принц Вільям

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.