До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як розкриють тему моди на Форумі Креативних Індустрій

З 19 до 21 вересня в UNIT.City і Academy DTEK відбудеться IV Форум Креативних Індустрій, в межах якого експерти з 16 різних сфер діяльності поділяться досвідом і розкажуть про перспективи розвитку представлених сегментів.

Теми, пов'язані з fashion-індустрією, обговорюватимуть протягом усіх трьох днів заходу в різних форматах.

Реклама

У п'ятницю, 19 вересня, можна буде послухати виступ Ірини Данилевської, голови оргкомітету Ukrainian Fashion Week та президента Ukrainian Fashion Council. Ірина виступить з лекцією "Відкриті проекти креативних індустрій для міждисциплінарного партнерства", під час якої торкнеться таких питань, як створення спільних крос-проектів та підтримка колаборацій, як можливості взаємопроникнення і взаємозбагачення індустрій.

Ірина Данилевська

20 вересня відбудеться панельна дискусія "Реалії та перспективи української fashion-індустрії". Модератором дискусії виступить Марія Волошина, виконавча директорка Kiev Fashion Institute, спеціаліст з реклами та PR. Безпосередньо під час свого виступу Марія поділиться таємницями digital-маркетингу у сфері fashion. Розповість про трансформацію контент-маркетингу і дасть поради з ведення ефективної комунікації. Також вона відповість на запитання, яку додаткову цінність можуть принести соціальні мережі бізнесу. Серед учасників дискусії: Валерія Жільова, Вікторія Клименко, Дарія Весна Вербова.

21 вересня Марія Терехова, співвласниця New Fashion Zone, присвятить свій виступ тому, як креативному підприємцю побудувати успішний бізнес.

Крім програми, гостей Форуму чекають корисні заняття. Серед них:

  • добірка найцікавіших кейсів Cannes Lions у категоріях: Innovation Lions, Creative Data Usage, Health Lions, Craft Track (Film, Film Craft), Entertainment Track, Digital Craft, Communication Track, Impact Track, Reach Track;
  • міжсекторальний бізнес-спіддейтінг, кожні 40 хвилин протягом Форуму Креативних Індустрій відбуватимуться експрес-зустрічі з колегами з інших індустрій. Ви можете самостійно вибрати сегмент, з представниками якого ви хочете поспілкуватися про співпрацю, обговорити важливі питання;
  • кастинги від ТРК "Україна". 20 і 21 вересня у вас є неймовірна можливість поповнити акторську базу телеканалу і стати зіркою серіалу, реклами або музичних кліпів;
  • воркшопи від Carbon, Citrus Academy, Rockets, Cases: Review.

З усією програмою можна ознайомитися на сайті: https://forum.creativity.in.ua/

Квитки на Форум можна придбати за посиланням: https://forum.creativity.in.ua/register/

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.