До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що подарувати на 8 березня: три ненудні ідеї

Международный женский день – праздник, с которого по традиции начинается весна. Vogue.ua выбрал три вдохновляющих подарка, которые сделают этот день особенно приятным.

Сертификат на обучение

Цветы – это прекрасный подарок, но может есть смысл сделать подарок не только приятным, но и полезным. Например, этой весной в "Культурном проекте" стартует несколько интересных коротких курсов, включая японскую историю и архитектурные экскурсии по Киеву.

Реклама
Аромат Si, Passione
Travel-карти

Travel-карти – подарунок, який надихне на подорож навіть найбільш запеклого домосіда. Їхня місія – навчити людей будь-якого віку пізнавати світ. Скретч-карти допоможуть відкрити нові міста і країни. Щаслива власниця карти відзначатиме країни, в яких вже побувала, стираючи скретч-шар, і з пожадливістю дивитися на ті, куди бажає потрапити. Карти доступні в різних варіаціях – на пластиці і папері; прозора, чорна із золотим і шрифтова. Тим, хто любить активний спосіб життя, як подарунок підійдуть інтерактивні мотиваційні постери #100справ. Постери не дозволять сидіти на місці й прокрастинувати, а порадять зробити щось незвичне й пам'ятне: погодувати коалу, політати на повітряній кулі чи побачити тропічний водопад. Одні з найкращих скретч-постерів і карт в Україні робить компанія 1DEA.ME.

Travel-карти 1DEA.ME
Аромат Si, Giorgio Armani

Si, Passione – один з головних парфумерних запусків останнього часу. З цим ароматом важко помилитися, адже ноти нектару чорної смородини, повітряних квітів і мускусу нікого не залишають байдужим, а червоний обтічний флакон прикрасить собою будь-який туалетний столик.

Аромат Si, Passione

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.