КУПИТИ КВИТКИ

Що на сніданок: 3 зимові рецепти для всієї родини від Аліни Долініної

Vogue.ua любить дізнаватися рецепти улюблених сніданків своїх героїнь. Напередодні свят улюбленими рецептами поділилася засновниця бренду смартваліз Have A Rest Аліна Долініна.

Млинці з кабачків

Це дуже смачний сніданок. Я люблю, щоб млинець максимально складався з кабачка, тому додаю мало борошна. Для дітей ми робимо звичайні млинці з фореллю або лососем, крем-сиром і огірком.

Реклама.

Складові:

4-5 кабачків;

Сіль, перець за смаком;

1 яйце;

2-3 ст. л. борошна;

Слабосолона форель;

Крем-сир;

Огірок.

Приготування:

  • Натріть кабачки, посипте сіллю і добре відтисніть воду.
  • Потім додайте борошно, яйце і добре перемішайте. Я люблю, щоб млинець максимально складався з кабачка, тому додаю зовсім небагато борошна.
  • Коли маса буде готова, обсмажуйте млинці з обох боків на пательні до готовності.
  • Подавати млинці можна із слабосоленою фореллю.
Салат з вугром

Улюблений сніданок нашої родини. Салат виходить ситний і насичений, підходить як початку дня, так і для святкового столу.

Складові:

1 стиглий авокадо;

Упаковка листя салату;

5-6 помидорів чері;

6-7 перепелиних яєць;

Кіноа;

300-400 г вугра;

Сіль, перець за смаком;

Оливкова олія;

Бальзамічний оцет або соус за бажанням.

Приготування:

  • Відваріть кіноа та перепелині яйця.
  • Вимийте помідори чері та листя салату.
  • Потім наріжте помідори чері й перепелині яйця на четвертинки. Наріжте авокадо і вугра.
  • Змішайте нарізані інгредієнти з кіноа та листям салату. Додайте сіль і оливкову олію.
  • Іноді я додаю трохи бальзамічного оцту або бальзамічного соусу.
  • Перемішайте і подавайте.
Гречка з грибами і яйцем, звареним некруто

Про цю страву ми згадали нещодавно, хоча всі інгредієнти окремо їмо доволі давно. Поєднання гречки з грибами та яйцем дуже смачне. А ще приготування такого сніданку не потребує багато часу.

Складові:

Гречка;

Гриби;

Цибуля ріпчаста;

Сіль і перець за смаком.

Приготування:

  • Поки вариться гречка, обсмажте гриби із цибулею.
  • Яйце варіть у киплячій воді упродовж 3-4 хвилин.
  • На тарілку викладіть відварену гречку, зверху – обсмажені з цибулею гриби та яйце.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.