КУПИТИ КВИТКИ

Мій ранок: улюблені сніданки Аліни Френдій

Vogue.ua попросив своїх героїнь поділитися рецептами улюблених сніданків. Новою учасницею мініпроєкту стала Аліна Френдій.

Сирники зі свіжими фруктами

Інгредієнти:

Реклама.

На дві порції

400 г жирного сиру;

1 дитячий сирок (щоб присолодити);

дрібка солі;

2 яйця;

3 ст. л. рисового борошна;

масло гхі або топлене масло.

Приготування:

  • За допомогою виделки або лопатки розімніть сир, додайте до нього дитячий сирок і змішайте до однорідності.
  • Яйця збийте вінчиком і додайте до сиру, перемішайте.
  • Додайте борошна. Якщо хочете уникнути грудочок, просійте борошно через сито. Перемішайте до однорідної консистенції.
  • Присипте стіл борошном і викладіть на стіл тісто. Зробіть з тіста ковбаску і розділіть її ножем на 5—6 частин. Так усі сирники вийдуть одного розміру.
  • Кожен сирник обкачайте в борошні й відкладіть у бік.
  • У сковорідці добре нагрійте масло гхі або топлене масло. Сирники готуйте на середньому вогні до появи золотистої скоринки — 2 хвилини з кожного боку.
  • Подавайте сирники із сезонними фруктами або вашими улюбленими топінгами.
Омлет з помідорами, моцарелою, руколою та бутербродами з червоною рибою

Інгредієнти:

На одну порцію

2 яйця;

дрібка солі;

0,5 склянки молока;

масло гхі або топлене масло;

2 помідори чері;

багет;

пучок руколи;

80 г червоної риби;

60 г моцарели.

Приготування:

  • У глибоке блюдце або чашку розбийте два яйця, додайте молоко й сіль. Перемішайте виделкою до однорідності.
  • Розігрійте на сковорідці масло гхі або топлене масло та вилийте яєчну масу.
  • Обсмажте омлет з обох боків до готовності.
  • Підготуйте бутерброди з рибою і прикрасьте омлет помідорами, моцарелою, руколою.
Авокадо-тост з мікрогріном і помідорами

Інгредієнти:

На дві порції

стигле авокадо;

сіль і перець;

50 г сиру Фета;

мікрогрін;

цільнозерновий хліб;

помідори;

лимон.

Приготування:

  • Розріжте авокадо навпіл, видаліть кісточку й дістаньте столовою ложкою м’якуш у неглибоку тарілку. Додайте трохи лимонного соку й сиру Фета.
  • Розімніть авокадо виделкою, щоб вийшла маса з невеликими шматочками. Посоліть і поперчіть на смак.
  • Розподіліть мус, що вийшов з авокадо й сиру Фета, на скибочки цільнозернового хліба. Прикрасьте зверху мікрогріном.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.