До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Анджеліна Джолі показала кадри війни та закликала допомагати Україні

Голлівудська акторка Анджеліна Джолі вкотре закликала допомагати Україні. У дописі в інстаграмі вона звернула увагу на те, що необхідно підтримувати українських активістів та громадські організації напряму.

Анджеліна Джолі
Анджеліна Джолі

Реклама

"Мій друг Джайлс Дьюлі [британський журналіст і фотограф] перебуває в Україні й надіслав мені ці фото українських активістів та організацій. Національні громадські організації в Україні отримали лише 0,003% коштів, які були зібрані за кордоном. Ця модель має змінитися на пряму підтримку місцевих організацій. Вони зміцнюють громадянське суспільство, дають більше самовизначення місцевим громадам і гарантують, що всі кошти від пожертвувань спрямовуються на підтримку місцевої економіки", — написала Джолі.

Акторка перерахувала кілька місцевих організацій та залишила посилання на них у своєму профілі. Одна з них — феміністична ініціатива "Марш жінок", що керує прихистками для жінок і надає гуманітарну допомогу жінкам по всій Україні. У списку є організація CASERS, що евакуює людей з передової та деокупованих територій, а також проводить спеціалізовану евакуацію людей з особливими потребами. А також GAR, що підтримує людей із травмами хребта та постачає високоякісні інвалідні візки.

Нагадаємо, що Анджеліна Джолі активно підтримує Україну від початку повномасштабного російського вторгнення й у квітні 2022 року приїжджала до Львова. Наприкінці минулого року Джолі залишила посаду спеціальної посланниці ООН у справах біженців.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.