До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Леонардо Ді Капріо зробив пожертвування до Фонду Олени Зеленської

Відомий голлівудський актор Леонардо Ді Капріо став благодійником Фундації Олени Зеленської — лауреат премії "Оскар" зробив пожертвування до фонду першої леді.

Леонардо Ді Капріо у фільмі
Леонардо Ді Капріо у фільмі "Вовк з Волл-стріт", 2014

Реклама

Про це повідомив Фонд Олени Зеленської в соціальних мережах. Внесок, сума якого не розголошується, буде спрямовано на підтримку українських дітей, постраждалих від повномасштабної війни.

"Ми хочемо подякувати Леонардо Ді Капріо за його внесок у Фундацію Олени Зеленської на підтримку українців. Це дозволить надати допомогу тим дітям, які найбільше постраждали від війни", – йдеться у дописі Фонду. — Це внесок в історію Віки з родини Родних – їй діагностовано психічний розлад. Разом із сімома своїми братами та сестрами їй довелось пережити окупацію Херсона, а також евакуюватись під дулами танків та постійними обстрілами. Це й історія восьми вихованців дитячого будинку сімейного типу з Олешків – їхній будинок було знищено під час війни, а батько родини захищає Україну на фронті".

Також внесок актора допоможе дівчинці з родини Ханадєєвих, що живе на Київщині. Її сім'я вперше зіткнулася з агресією російської федерації близько 9 років тому — їм довелося покинути свій дім у Донецьку.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.