До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Анджеліна Джолі пішла з посади посла доброї волі ООН у справах біженців

Голлівудська актриса Анджеліна Джолі склала повноваження спеціального посланця Управління ООН у справах біженців. Вона була послом доброї волі ООН упродовж 20 років.

Реклама

Анджеліна Джолі заявила, що відтепер хоче розв'язувати глобальні гуманітарні проблеми та питання прав людини. Джолі співпрацювала з УВКБ ООН з 2001 року. 2012 року її призначили спеціальним посланцем. На рахунку акторки близько 60 польових місій, у межах яких вона зустрічалася з біженцями.

"Після 20 років роботи в системі ООН я відчуваю, що мені час працювати по-іншому, безпосередньо взаємодіяти з біженцями та місцевими організаціями й підтримувати їхню пропаганду рішень, — сказала акторка. — Я продовжуватиму робити все, що в моїх силах, у наступні роки, щоб підтримати біженців та інших переміщених осіб".

"Після тривалої та успішної співпраці з УВКБ ООН я ціную її бажання змінити свої зобов'язання та хочу підтримати її рішення. Я знаю, що справа біженців залишиться близькою її серцю, і я впевнений, що вона проявить таку ж пристрасть і увагу до ширшого гуманітарного портфоліо. Я сподіваюся на нашу подальшу дружбу", — сказав Верховний комісар ООН Філіпі Гранді.

Нагадаємо, 30 квітня Анджеліна Джолі прибула до України з гуманітарною місією, вперше її помітили у львівській кав'ярні. У Львові Анджеліна Джолі зустрілася з волонтерами, переселенцями та дітьми, які постраждали від ракетного удару по краматорському вокзалу, та інших пацієнтів.

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.