До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

"Книжковий Арсенал — 2020" перенесли на серпень

Слідом за своїми західними колегами культурні події скасовують й українські інституції. Сьогодні стало відомо, що фестиваль "Книжковий Арсенал", який мав відбутися в Києві 20—24 травня, все-таки перенесуть. "У зв’язку з надзвичайною ситуацією, що склалася у світі через поширення вірусу COVID-19, Мистецький арсенал змушений перенести Х Міжнародний фестиваль "Книжковий Арсенал" на пізніші дати наприкінці серпня 2020 року", — повідомляє прес-служба Мистецького Арсеналу.

"Ми готові провести „Книжковий Арсенал", але розуміємо, що він не зможе бути таким, яким ми його спланували, — каже координаторка фестивалю Юлія Козловець. — Та ми віримо, що він так само потрібен нашим учасникам і нашим відвідувачам. Потрібен не в онлайні, а в реальному житті, в унікальному просторі історичної будівлі Арсеналу, в його неповторній естетичній книжковій атмосфері. Тому команда Книжкового Арсеналу і далі працює над підготуванням фестивалю. Уточнені дати ми повідомимо додатково. Якщо ситуація знову зміниться, ми будемо змінюватися разом із нею".

Реклама
Презентація альбому, присвяченого пятиріччю Vogue, на Книжковому Арсеналі у 2018 році

Нагадаємо, що тема фестивалю в цьому році звучить як "оптимісти й скептики", її куратором став літературознавець Ростислав Семків. Крім нього, до кураторської команди ввійшли письменник Сергій Жадан, Ірина Славінська, Ольга Жук та інші. Торік Книжковий Арсенал було визнано найкращим літературним фестивалем світу на International Excellence Award у Лондоні. Щороку він об’єднує навколо себе літературу, мистецтво, музику й театр, а його відвідує понад 55 тисяч осіб. У 2020 році має відбутися Х ювілейний фестиваль.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.