До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

"Книжковий Арсенал 2023": запрошуємо на презентацію нової книги українського Vogue

Вже 22 червня у Києві стартує "Книжковий Арсенал" — один з найпопулярніших літературних фестивалів країни, який торік не відбувся через повномасштабну війну. Цього року наша команда представить на "Книжковому Арсеналі" книжку "Сучасна українська проза та поезія" — чергове колекційне видання в доробку українського Vogue, яке ми випустили за підтримки Ощадбанку.

Реклама

Ми зібрали під обкладинкою голоси сучасних українських прозаїків і поетів, а ілюстрації створила всесвітньо визнана фотографка і художниця українського походження Oлена Ємчук. Детальніше про книжку читайте за посиланням.

  • З 22 до 25 червня видання можна придбати на "Книжковому Арсеналі", на стенді книгарні "Книжковий Лев". Вона буде доступна за спеціальною ціною 1000 грн * (звичайна ціна — 1200 грн);

*Частину коштів від продажу книжки буде направлено у фонд VETERANKA FOUNDATION — це ініціатива ГО "Жіночий ветеранський рух", яка опікується реабілітацією жінок-військових;

  • Презентація відбудеться 25 червня о 10:30 на сцені #1. Книжку представить команда українського Vogue та учасниці збірки, письменниці Ірена Карпа, Ірина Славінська, Гаська Шиян і поетеса Тетяна Власова. Модеруватиме розмову редакторка культури Vogue Дарія Слободяник;

  • Також на поличках книгарні "Книжковий Лев" можна буде придбати інші видання українського Vogue — зокрема колекційний фотоальбом "9 1/2 років Vogue в Україні", де зібрано найзнаковіші знімання зі сторінок видання, та спеціальне число журналу "Шлях незламних" — перший друкований випуск Vogue з початку повномасштабної війни.

Вхід на подію за квитками на "Книжковий Арсенал".

"Сучасна українська проза та поезія" виходить за підтримки Ощадбанку — провідного українського банку, який багато років допомагає українській культурі. Для Ощаду підтримка цього проєкту важлива, зокрема, і тому, що це міжнародне видання з англомовною версією і тому — ще одна нагода залишити українське мистецтво в культурному порядку денному всього світу.

Шукайте нас на стенді книгарні "Книжковий Лев" і до зустрічі на "Книжковому Арсеналі" (вул. Лаврська, 10-12).

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.