До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Життя у Vogue: 4 фільми про роботу модних редакцій

Модна індустрія стає все ближчою і ближчою до кінцевого споживача, а зазирнути за лаштунки глянсової журналістики стало простіше простого. Про роботу трьох редакцій Vogue кіно вже зняте, секрети розкриті, сірі кардинали виведені з тіні. Що може бути краще від перегляду фільмів про легендарний журнал осіннім жовтневим вечором.

Vogue US

The September Issue – докладний документальний фільм про Анну Вінтур і про те, як готувався до друку номер Vogue за вересень 2007 року. На той момент він став найоб’ємнішим глянцевим журналом за всю історію видання та складався із 840 сторінок, при цьому його маса становила близько 2 кілограмів.

Реклама
Vogue Italia

Головний редактор італійського Vogue Франка Соццані померла в грудні минулого року, але фільм про неї "Франка. Хаос і творчість" знімали ще за її життя. Він оповідає про те, як Франці Соццані вдалося побудувати таку карколомну кар'єру. Також у фільмі коментарі про Соццані дають Карл Лагерфельд, Марина Абрамович, Джефф Кунс та Баз Лурман.

Vogue UK

У цьому році британський Vogue відсвяткував своє 100-річчя. Із цієї нагоди був знятий документальний серіал під навою Absolutely fashion про робочі будні британської біблії моди. Річард Мейсер дев'ять місяців буквально жив у редакції, а також супроводжував Олександру Шульман, колишнього головного редактора Vogue UK. На тижнях моди спостерігав за зйомками для журналу.

Vogue US

У 2012 році редакція американського Vogue святкувала 120-річчя із моменту виходу першого номера видання. На честь круглої дати був випущений документальний фільм In Vogue: The Editor's Eye, у якому були розкриті всі секрети створення журналу. Працювали над фільмом відомі документалісти Фентон Бейлі і Ренді Барбато, які почали фільм із однієї простої, але дуже важливої фрази: "А чим же займається fashion-редактор?".

Читайте також:

Кохання Джастіна Тімберлейка і Джессіки Біл у фотографіях

Девід Лінч приїде до Києва

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.