До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Вийшов новий тизер спецвипуску "Повернення до Гоґвортсу"

Зірки франшизи фільмів про Гаррі Поттера — Деніел Редкліфф, Руперт Грінт і Емма Вотсон — знову зберуться разом на знімальному майданчику спецвипуску, що присвячений 20-річчю прем’єри стрічки "Гаррі Поттер і філософський камінь". Сервіс HBO Max випустив новий тизер спеціального епізоду, підтвердивши участь багатьох акторів.

Дэниел Рэдклифф, Руперт Гринт и Эмма Уотсон в фильме Деніел Редкліфф, Руперт Грінт і Емма Вотсон у фільмі "Гаррі Поттер і філософський камінь"

Гелена Бонем Картер, Роббі Колтрейн, Рейф Файнс, Джейсон Айзекс, Гері Олдман, Том Фелтон, Джеймс Фелпс, Олівер Фелпс, Марк Вільямс, Бонні Райт, Альфред Енох, Метью Льюїс і Еванна Лінч — усіх їх згадано в тизері як акторів франшизи, що з’являться в "Поверненні до Гоґвортсу".

Реклама
Кадр из фильме Кадр із фільму "Гаррі Поттер і філософський камінь", 2001

Це вже третє велике возз’єднання, яке влаштовує HBO Max. Раніше сервіс організував реюніон акторів шоу "Принц із Беверлі-Гіллз", а цього року вийшов довгоочікуваний спецвипуск з акторами культового серіалу "Друзі".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.