До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Все, що відомо про третій сезон серіалу "Ейфорія"

Третій сезон популярного серіалу "Ефорія" із Зендеєю в головній ролі має вийти 2025 року, проте старт знімань вже кілька разів переносили. Чому фільмування ще не почалися та що приготував для глядачів режисер Сем Левінсон, читайте нижче.

Про "Ейфорію"

"Ейфорія" — драма дорослішання, в центрі якої історія Ру Беннет, юної наркозалежної дівчини, яка намагається знайти себе та своє місце у світі. Його прем'єра відбулася 2019 року на каналі HBO та наробила галасу: виконавиця головної ролі Зендея здобула "Еммі" за своє напрочуд зріле зображення Ру Беннет, критики хвалили шоу за потужний сценарій та важливі теми, які порушив режисер Сем Левінсон, який переніс у сценарій зокрема і свій травматичний досвід дорослішання.

Реклама

2022 року з'явився другий сезон — і тоді ж було оголошено, що в 2025-му на нас очікує третій. Армія шанувальників "Ейфорії" тільки росла: коли вийшов другий сезон, фанати фактично обвалили соцмережу X, раніше відому як Twitter. Вони публікувати в прямому ефірі уривки серій, висували теорії, обговорювали сюжетні лінії та ділилися мемами. Інтерес був настільки високий, що навіть X підтвердили: "Ейфорія" стала безпрецедентним серіалом десятиліття з найбільшою кількістю твітів навколо нього.

Коли вийде третій сезон

Торік команда HBO повідомила, що третій сезон вже в роботі та вийде 2025 року. Проте, судячи з усього, попереду довгий шлях, перш ніж ми з’ясуємо, що відбувається з Ру, Кессі, Нейтом та рештою героїв "Ейфорії". 25 березня видання Variety повідомило, що третій сезон відкладено і що сценарії для наступних серій ще пишуться.

"HBO та Сем Левінсон залишаються відданими бажанню створити винятковий третій сезон", — сказав представник каналу. Він звернув увагу на надзвичайно насичений графік зірок шоу, багато з яких зайняті у великих кінопроєктах. Варто також додати, що "Ейфорія" була одним із багатьох серіалів, які постраждали від голлівудських страйків, і якби не вони, то фільмування стартували б 2023 року.

Додаткові складнощі полягають у зайнятості 27-річної Зендеї, яка з моменту виходу "Ейфорії" п'ять років тому перетворилася на найзатребуванішу акторку свого покоління. Цього року у неї вийшло два масштабні проєкти — друга частина "Дюни" та новий фільм Луки Гуаданьїно "Суперники", а просто зараз вона зайнята роботою над стрічкою про Ронні Спектора від студії A24, яка отримала назву Be My Baby.

Також відомо, що режисер та сценарист Сем Левінсон дуже прискіпливо працює над сценарієм, що затримує старт знімань. Актор Колман Домінго, який грає Алі, зізнався: "Сем дуже чутливий і миттєво реагує на всі біди світу. Можу сказати одне: у роботі над новими серіями його дуже цікавить екзистенційне питання про те, ким ми є зараз. Ось що він хоче з’ясувати в третьому сезоні".

Чому буде присвячено сюжет нового сезону

Фінал другого сезону залишив багато запитань без відповідей, тож можемо очікувати, що принаймні деякі з них будуть розглянуті під час третього сезону. Історія Ру натхнена власним досвідом режисера Сема Левінсона, тому глядачі також можуть очікувати, що вона й надалі буде в центрі уваги. 2022 року Зендея розповіла The Hollywood Reporter, що у новому сезоні відбудеться певний стрибок у часі — попередньо, події відбуватимуться за 5 років від моменту, яким закінчився другий сезон.

"Я думаю, що буде цікаво досліджувати персонажів, коли вони вже у коледжі. Я хочу побачити, якою стала Ру у своїй подорожі до тверезості, — сказала Зендая. — Але це також стосується й інших героїв: вони намагаються зрозуміти, що робити зі своїми життями, коли закінчиться середня школа, і якими людьми вони хочуть бути".

Хто з акторів повернеться у нових серіях

Можна припустити, що більшість із головного акторського складу повернеться до третього сезону. Це Зендея в ролі Ру Беннет, Гантер Шафер, що втілює Джулс Вон, Мод Апатоу в ролі Лексі Говард, Алекса Демі в образі Медді Перес і Джейкоб Елорді в ролі Нейта Джейкобса.

Але акторська команда втратила одного учасника: Конор Енгус Клауд, який зіграв Феско "Феза" О'Ніла, помер 31 липня 2023 року у віці 25 років від передозування. Також відомо, що акторка Барбі Феррейра більше не планує грати свою героїню Кет. Проте є хороші новини: нова зірка Голлівуду Сідні Свіні ("Мадам Павутина", "Білий лотос") підтвердила, що повернеться в "Ейфорію".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.