До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

7 найцікавіших серіалів квітня

Квітень буде цікавим: на нас чекає мінісеріал "Ріплі" про харизматичного шахрая Тома Ріплі, Майкл Дуглас у ролі Бенджаміна Франкліна та новий трилер з Елізабет Мосс. Найцікавіші серіали квітня шукайте нижче.

"Ріплі"

Реклама

Ендрю Скотт (зірка серіалу "Флібег") грає головну роль в екранізації роману Патриції Гайсміт про Тома Ріплі. Цей стильний трилер, події якого відбуваються у 1960-х роках, розповідає про харизматичного шахрая Тома Ріплі (Ендрю Скотт), який отримує доручення від заможного чоловіка: знайти його сина Дікі Грінліфа (Джонні Флінн) в Італії, де той розтринькує батьківські статки, та переконати повернутися до Нью-Йорка. Що з цього вийде, знають всі, хто читав роман Гайсміт та дивився фільм "Талановитий містер Ріплі" 1999 року. Дакота Фаннінг тим часом взяла на себе роль Мардж, коханої Дікі Грінліфа.

4 квітня

"Мері і Джордж"

Британський історичний мінісеріал, що розповідає про роман між королем Шотландії Яковом I та Джорджом Вільєрсом, 1-м герцогом Бекінгемським, ініціаторкою якого була амбітна мати Джорджа, аристократка Мері Вільєрс, яка прагнула зробити сина фаворитом короля. Ролі Мері Вільєрс втілює Джуліанна Мур, її сина — британський актор Ніколас Голіцин, а короля Якова — Тоні Карран. Серіал "Мері та Джордж" засновано на документальній книзі Бенджаміна Вуллі "Вбивця короля" (2017).

5 квітня

"Шугар"

Загадковий приватний детектив бореться з особистими демонами, розслідуючи зникнення улюбленої онуки голлівудського продюсера. У ролі харизматичного детектива Джоша Шугара — Колін Фарелл, якого нечасто можна зустріти на телебаченні. "Шугар" — дебютний в якості режисера телевізійний проєкт сценариста Марка Протосевича, відомого за стрічками "Я — легенда" та "Олдбой"

5 квітня

"Франклін"

Серіал "Франклін" з Майклом Дугласом у головній ролі розповідає захопливу історію про найбільшу авантюру в кар’єрі Бенджаміна Франкліна. У грудні 1776 року Франклін займається експериментами з електричними зарядами, але водночас, оскільки доля незалежності Америки висить на волосині, змушений переключитися з науки на політику і вирушити в секретну місію до Франції. У 70-річному віці, без будь-якої дипломатичної підготовки, вчений, дослідник та філософ Франклін переконав абсолютну монархію підтримати експеримент Америки з демократією. Завдяки своїй славі, харизмі та винахідливості Франклін переміг британських шпигунів, французьких інформаторів і ворожих колег, щоб підписати мирний договір з Англією 1783 року. Серіал створено за мотивами книги лауреатки Пулітцерівської премії Стейсі Шифф "Велика імпровізація: Франклін, Франція та народження Америки".

12 квітня

"Симпатик"

Нова історична драма від культового південнокорейського режисера Пак Чхан Ука, режисера фільмів "Олдбой" та "Крізь сніг". Сюжет розповідає про падіння уряду Південного В'єтнаму в 1975 році та наступні події, що розгорнулися в Каліфорнії (США), а головний герой цієї складної історії — таємний комуністичний агент В'єтконгу, в'єтнамської політичної організації. Серіал засновано на бестселері автора в'єтнамського походження В'єт Тан Нґуєна, який 2016 року здобув Пулітцерівську премію.

14 квітня

"Під мостом"

Для всіх поціновувачів жанру true crime новий серіал "Під мостом". Ріна Вірк, чотирнадцятирічна дівчинка, вирушила до друзів на вечірку і не повернулася додому. Сімох дівчаток-підлітків і хлопчика було звинувачено у жорстокому вбивстві. Згодом вивчати цю справу беруться дві небайдужі жінки: письменниця й журналістка Ребекка Годфрі (Райлі Кіо) та місцева детективка (Лілі Гладстон). Серіал засновано на однойменній книзі Ребекки Годфрі.

17 квітня

"Вуаль"

Елізабет Мосс, зірка серіалу "Оповідь служниці", грає головну роль у шпигунському трилері Стівена Найта ("Гострі картузи"). Події відбуваються між Стамбулом, Парижем і Лондоном і розповідають про агента ЦРУ та його французького колегу, які намагаються запобігти потенційній катастрофі. До акторського складу приєднаються Джош Чарльз і Далі Бенссал.

30 квітня

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.