До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Все, що відомо про новий серіал HBO "Ейфорія"

16 червня на телеканалі HBO представлять серіал "Ейфорія" з Зендаєю в головній ролі. Напередодні прем'єри vogue.ua розповідає, що потрібно знати про нову драму.

Сюжет
Зендая в серіалі "Ейфорія"

Сюжет серіалу розповідає про групу старшокласників, які пізнають світ за допомогою наркотиків, сексу, травм, соціальних мереж, кохання і дружби. "Ейфорія" (Euphoria) телеканалу HBO – це американська адаптація однойменного ізраїльського шоу. В оригінальній версії головними героями були: підліток, який долучається до світу порнографії; молодий гей, який знаходить притулок в будинку значно старшої пари; дівчина, яка зловживає забороненими речовинами; хімік-аматор, який створює нові наркотики і забезпечує ними школярів. Точно не зрозуміло, наскільки американська версія відповідатиме оригіналу. Відомо тільки, що сюжет буде зосереджений на героїні Зендаї, яка грає "брехливу 17-річну наркоманку". Вона є і оповідачем всієї серії.

Реклама
Передісторія

Оригінальну "Ейфорію" транслювали на ізраїльському телебаченні з 2012 до 2013 року, у ній показували реалії підліткового життя без будь-яких прикрас. Події ізраїльської серії розвиваються в бурхливих 1990-х роках, тому рекламували її відповідно: для анонсів використовували гасла: "Де зараз ваші діти?" і "17 – це нові 30". Між іншим, на екрані не було жодного з батьків персонажів. У версії HBO, схоже, інший підхід, адже, згідно з IMDb, батьки деяких героїв все-таки будуть у кадрі.

Гантер Шафер і Зендая в серіалі "Ейфорія"

За повідомленнями ізраїльських ЗМІ, сюжет оригінальної серії оснований на реальній історії вбивства. 18-річний хлопець помер 2004 року після того, як запросив дівчину в клуб, де побився з її бойфрендом, так отримав смертельні ножові поранення від двох друзів останнього.

Акторський склад

Головну роль в "Ейфорії" зіграє акторка і співачка Зендая, яка цього року також знімається у фільмі "Людина-павук. Далеко від дому". Крім неї, в серіалі буде Джейкоб Елорді – плейбой Netflix, що став популярним після виходу стрічки "Будка поцілунків", Сідні Свіні ("Оповідь служниці"), Ерік Дейн ("Анатомія Грей") і відома модель і ЛГБТ-активістка Гантер Шафер.

Виробництво

Виконавчим продюсером серіалу став репер Дрейк, який свого часу також був зіркою молодіжного шоу "Деграссі: Наступне покоління". Творець серіалу – Сем Левінсон, автор і режисер стрічки "Нація вбивць". Рон Лешем і Дафна Левін, творці ізраїльського серіалу, теж залучені до виробництва.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.