До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

В український прокат виходить "Бетмен" з Робертом Паттінсоном

В український кінопрокат повертаються світові гіти. Уже з 12 травня українці (в тих містах, де робота кінотеатрів безпечна) зможуть побачити довгоочікуваний супергеройський фільм "Бетмен" з Робертом Паттінсоном та Зої Кравіц у головних ролях. Нині можна забронювати квитки на покази в кінотеатрах мережі "Планета кіно" в Києві (які саме кінотеатри працюють, перевіряйте на сайті).

Згідно з офіційним синопсисом фільму, Брюс Вейн знову протистоїть лиходіям Готем-Сіті. Маючи лише кілька довірених союзників – Альфреда Пенніворта та лейтенанта Джеймса Гордона – серед корумпованої мережі міських чиновників, Бетмен бореться з ворогами та захищає своїх співгромадян. Нагадаємо "Бетмен" режисера Метта Рівза – перезапуск серії фільмів про Бетмена. Робота над проєктом розпочалася ще у 2013 році. Тоді Бен Аффлек мав виконати головну роль і взяти участь у проєкті як режисер, сценарист і продюсер, та згодом облишив справу. На головну роль вибрали Роберта Паттінсона, який став дев’ятим актором в історії, що грає легендарного персонажа коміксів DC. Серед тих, хто вже втілював образ харизматичного супергероя, – Майкл Кітон та Джордж Клуні.

Реклама

Прем’єру фільму переносили двічі через пандемію, і нарешті фільм побачив світ у лютому 2022 року. Стрічка зібрала у світовому прокаті майже 800 млн доларів і наразі є найкасовішою у 2022-му. В український прокат "Бетмен" мав вийти у березні, але цього не відбулося через повномасштабне вторгнення.

Серед інших блокбастерів, що вийдуть в українській прокат найближчим часом, – "Фантастичні звірі: секрети Дамблдора" та "Доктор Стрендж: У всесвіті божевілля".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.