До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Головна інтрига третьої частини "Сексу у великому місті" розкрита

Незважаючи на суперечки актрис з приводу участі у фільмі і розміру гонорару, в мережі з'явилася інформація про деталі третього фільму "Секс у великому місті". Якщо вірити подкасту Origins, доля містера Біга в наступній частині – зовсім незавидна. Творець Origins, Ендрю Міллер, розповів про те, що герой Кріса Нота, містер Біг, помре від серцевого нападу в душі, залишивши Керрі вдовою. Як повідомлено, це трапиться на початку фільму, а решта буде присвячено тому, як Керрі продовжує жити після його смерті, а зовсім не відносинам між подругами.

Vogue US, червень 2008, фото: Енні Лейбовіц

Нагадаємо, що перший фільм представили 2008 року, і він став продовженням популярного телесеріалу "Секс у великому місті", який транслювали на каналі HBO з 1998 до 2004 року. Перша частина почалася і закінчилася весіллям головних героїв. 2010 року вийшла картина-продовження – "Секс у великому місті 2".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.