До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У продовженні серіалу "Секс і місто" з’являться дві нові героїні

Продовження культового серіалу HBO Max "Секс і місто" обростає подробицями. За інформацією Daily Mail, замість Саманти (нагадаємо, Кім Кетролл відмовилася брати участь у зніманні) у серіалі з’являться відразу два нові персонажі — "впливова й сильна афроамериканка та героїня азійського походження".

Daily Mail повідомляє, що в такий спосіб творці серіалу хочуть зробити "Секс і місто" реалістичнішим і релевантнішим щодо сьогодення. Із чуток, перед продюсерами стоїть завдання зробити шоу набагато різноманітнішим. І справді, перші шість сезонів життя в Нью-Йорку зображували очима лише білих жінок, і майже не було темношкірих героїв.

Реклама

Нагадаємо, 11 січня Сара Джессіка Паркер опублікував в інстаграмі тизер продовження фільму "Секс і місто". У 2021 році ми побачимо улюблених героїнь Керрі Бредшоу (Паркер), Шарлотту Йорк (Девіс) і Міранду Гоббс (Ніксон) п’ятдесятирічними, але вони все так само, як і 20 років тому, шукатимуть любов і дружбу в Нью-Йорку. За інформацією Variety, серіал міститиме 10 серій, а фільмувати почнуть у Нью-Йорку наприкінці весни. Тим часом преса й громадськість поки обговорюють, чому відмовилася від участі в серіалі Кім Кетролл (за чутками, через тривалий конфлікт із Сарою Джесікою Паркер) і чи є взагалі сенс знімати серіал, якщо в ньому не буде найсміливішої, найяскравішої та найексцентричнішої героїні...

Про те, чого нас навчив культовий серіал "Секс і місто", що виходив на HBO з 1998 по 2004 рік, читайте за покликанням.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.