До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Вийшов тизер продовження серіалу "Секс і місто"

Тепер це офіційно: зовсім скоро численні шанувальники відомого серіалу зможуть побачити його продовження. Сара Джессіка Паркер опублікувала в інстаграмі тизер нового серіалу, який називатиметься And Just Like That... і стане продовженням "Сексу й міста". У ньому зніметься сама Паркер, а також Крістен Девіс і Синтія Ніксон. Кім Кетролл, як повідомлялося раніше, від участі в проєкті відмовилася.

У продовженні серіалу Керрі Бредшоу (Паркер), Шарлотта Йорк (Девіс) і Міранда Гоббс (Ніксон), яким уже по 50 років, так само як і 20 років тому шукатимуть любов і дружбу в Нью-Йорку. За інформацією Variety, серіал міститиме 10 серій, а знімати почнуть у Нью-Йорку наприкінці весни. Що стосується тизеру, то він поки не дуже інформативний. Ми бачимо жваві кадри Нью-Йорка, а паралельно на клавіатурі ноутбука хтось (можемо тільки здогадуватися, хто саме!) набирає фразу: And Just Like That... The story continues. "Я хотіла б знати... Де вони зараз?" — прокоментувала тизер сама Сара Джессіка Паркер.

Реклама

"Я виросла із цим серіалом, і мені кортить побачити, як їхня історія розвиватиметься далі з тією чесністю, гостротою й гумором, які завжди були їм притаманні", — сказала в офіційній заяві Сара Обрі, глава оригінального контенту на HBO Max. Що ж, очікуємо нетерпляче!

Про те, чого нас навчив культовий серіал "Секс і місто", що виходив на HBO з 1998 по 2004 рік, читайте за покликанням.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.