До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Стало відомо, хто зіграє принцесу Діану в останніх сезонах "Корони"

Австралійська актриса Елізабет Дебікі зіграє Діану, принцесу Уельську, в останньому сезоні культового серіалу Netflix "Корона".

Элизабет Дебики в фильме Елізабет Дебікі у фільмі "Агенти А.Н.К.Л.", 2015

29-річна актриса відома своїми ролями в таких фільмах, як "Великий Гетсбі", "Вартові Галактики. Частина 2", "Агенти А.Н.К.Л." і "Нічний адміністратор". Вона змінить Емму Коррін після четвертого сезону. Дебікі доєднається до Джонатана Прайса й Імельди Стонтон у п’ятому й шостому сезонах королівської драми, яка, як очікується, охоплюватиме 1990-ті й початок 2000-х.

Реклама
Елізабет Дебікі у фільмі "Великий Гетсбі", 2013

"Дух принцеси Діани, її слова й дії живуть у серцях багатьох, — сказала Дебікі в заяві, опублікованій на офіційному акаунті "Корони" у Twitter. — Для мене велика честь і привілей прилучитися до цього чудового шоу, яке полонило мене з першого епізоду".

Принцеса Діана

9 липня автор шоу Пітер Морган оголосив, що завершальним сезоном серіалу стане шостий. Імельда Стонтон — відома завдяки ролі Долорес Амбрідж у фільмах про Гаррі Поттера, а також ролі, номінованій на "Оскара", у стрічці "Віра Дрейк", — змінить Олівію Колман на посаді королеви Єлизавети II в п’ятому й шостому сезонах. Актриса Леслі Менвілл зіграє принцесу Маргарет — услід за Геленою Бонем Картер і Ванессою Кірбі — упродовж п’ятого й шостого сезонів.

Згідно з Deadline, у шостому сезоні історія британських монархів триватиме до початку 2000-х. На сьогодні кожна частина "Корони" охоплює приблизно десятиліття. Оскільки події третього сезону завершилися в 1977 році, четвертий сезон, як очікується, почнеться наприкінці 1970-х і закінчиться приблизно в 1990-му. П’ятий і шостий сезони найімовірніше охоплюватимуть останнє десятиліття століття, яке привело до численних змін у королівській родині. Три шлюби дітей королеви тоді розпалися: принца Ендрю й Сари Фергюсон; принцеси Анни й Марка Філліпса; принца Чарльза й принцеси Діани в 1996 році.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.