До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що відомо про новий фільм Йоргоса Лантімоса з Еммою Стоун

У свої 35 років Емма Стоун має дві премії "Оскар" за найкращу жіночу роль, і, можливо, третя також не за горами. Менш ніж через тиждень після її перемоги на 96-й церемонії вручення премії "Оскар" було підтверджено, що голлівудська зірка возз’єднається з режисером "Бідолашних створінь"ЙоргосомЛантімосом для його наступного фільму KindsofKindness (буквальний переклад — "Вид доброти"). Ще краща новина у тому, що нова стрічка вийде на екрани вже цього літа.

Йоргос Лантімос та Емма Стоун

Для ЙоргосаЛантімоса та Емми Стоун це буде третя повнометражна робота разом: після драми "Фаворитка" 2018 року та "Бідолашних створінь" 2023-го та п'ята загалом, враховуючи дві короткометражки. Також відомо, що вони вже ведуть перемовини про створення шостого фільму разом, римейку південнокорейської фентезі-комедії "Врятуй зелену планету".

Реклама
"Фаворитка"

У фільмі Kinds of Kindness до них приєднається зірковий ансамбль: Віллем Дефо, Гантер Шафер, Джо Алвін, Маргарет Куоллі, Джессі Племонс. Хоча сюжет стрічки тримається в таємниці, вже відомо, що це науково-фантастичний фільм-антологія, сценарій якого написаний Лантімосом та його постійним грецьким співавтором Ефтімісом Філіппу. З огляду на їхній попередній послужний список — "Ікло", "Лобстер" та "Вбивство священного оленя" — і перші кадри зі знімального майданчика у Новому Орлеані у 2022 році, Kinds of Kindness обіцяє бути ще однією незвичайною сюрреалістичною історією від сміливого грецького режисера.

Маргарет Куоллі на зйомках фільму Kinds of Kindness (фото IMDB)

У січні цього року, розповідаючи про фільм на пресконференції, Лантімос був загадковим: "Ми щойно зняли новий фільм. Це три різні історії, ми зараз завершуємо редагування, і я досі не можу точно сказати, про що це. Але я також не хотів би розповідати вам, про що я думав, знімаючи ці історії, тому що це робить їх одразу маленькими. Я намагаюся навіть не думати про це під час процесу, бо боюся, що це звужує мій погляд". Що ж, глядачі заінтриговані.

KindsofKindness вийде у світовий прокат 21 червня і має всі шанси стати фаворитом оскарівської гонки 2025 року.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.