До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що відомо про фільм "Супер Майк: Останній танець"

У 2012 році Ченнінг Татум вразив Голлівуд, коли зняв фільм з бюджетом усього 7 мільйонів доларів і зібрав з нього у прокаті 167 мільйонів доларів. "Супер Майк", що ґрунтується на власному досвіді Татума, який у юнацтві працював стриптизером у місті Тампа, штат Флорида. Сюжет розповідає про талановитого молодого стриптизера та його життєві перипетії. Завдяки відомим і привабливим виконавцям у головних ролях, зокрема Метту Бомеру, Джо Манганьєлло, Меттью Макконегі та Алексу Петтіферу, фільм сподобався як глядачам, так і критикам. У 2015 році вийшов сиквел "Супер Майк XXL", який став популярнішим за оригінальний фільм. Тоді стало зрозуміло, що неодмінно має вийти ще один фільм, який доведе цю історію до логічного завершення. Так, майже 8 років по тому, довгоочікуване продовження "Супер Майк: Останній танець" нарешті виходить на екрани та стає одним з найочікуваніших фільмів 2023 року.

Реклама

Сюжет

На початку фільму "Супер Майк: Останній танець" глядачі бачать головного героя, який перебуває в скрутному становищі. Згодом він зустрічає заможну світську левицю, яка дає йому можливість повернутися на сцену та робити улюблену справу. Режисер фільму Стівен Содерберг заявив, що велика частина фільму створена за мотивами шоу Magic Mike Live, а також класичної стрічки Боба Фосса "Весь цей джаз".

Ченнінг Татум і Сальма Хаєк у фільмі
Ченнінг Татум і Сальма Хаєк у фільмі "Супер Майк: Останній танець"

Трейлер

У трейлері глядач уперше зустрічається з багатою, але розгубленою жінкою у виконанні Сальми Гаєк. Вона скаржиться на те, яким безрадісним було її життя, поки не зустріла Майка. Зачарована його талантом і гарною зовнішністю, вона запрошує Майка поїхати до Лондона, щоб влаштувати шоу. Люди скептично ставляться до його стосунків із цією загадковою благодійницею, але Майк запевняє, що ніхто не вірив у нього так, як вона. Чи виявиться вона такою ж альтруїсткою, як він думає, чи просто ще однією чарівною шахрайкою? Це нам доведеться дізнатися. Єдине, що ми знаємо напевне, це те, що на Лондон чекає справжнє видовище.

Акторський склад

Можливо, акторському складу бракує декого з постійних учасників, як-от Джо Манганьєлло чи Метт Бомер, але нові дійові особи з лишкою компенсують їхню відсутність. Ченнінг Татум повертається в ролі Майка, а Сальма Гаєк постає в ролі його коханої. Окрім того, в стрічці з’являються Кейтлін Джерард, Аюб Хан Дін і Гевін Спокс.

Завершальна частина трилогії

Як можна зрозуміти з назви, "Супер Майк: Останній танець" знаменує прощання Ченнінга Татума з його напівавтобіографічною персоною стриптизера після більш ніж десяти років на великому екрані. Однак, це не останній фільм у всесвіті "Супер Майка". У липні 2022 року Стівен Содерберг оголосив, що триває робота над розробленням додаткових фільмів у франшизі, зосереджених на інших персонажах, не пов’язаних з Майком Лейном.

Дата виходу

Прем’єра фільму "Супер Майк: Останній танець" запланована на 10 лютого 2023 року.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.