До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Сальма Гаєк — королева пляжу

55-річна Сальма Гаєк позує в купальнику — і надихає своїм прикладом

Не можна сказати, що в Інтернеті бракує пляжних фото, але Сальма Гаєк — той випадок, коли на них хочеться дивитися вічно, створюючи собі #instamood. Її леопардові топи YSL з бретельками на шиї, лазурово-блакитні купальники й трусики з логотипом Gucci зчиняють фурор. У свої 55 богиня блакитних екранів не приховує, що найкраща пора в її житті — нині, і це видно в кожному гештегу viva la vida. Вона прекрасно почувається і світиться зсередини.

Реклама

Ясна річ, Сальма, знає, що вважається безумовним секс-символом. Але її шлях до того, щоб стати улюбленицею Instagram, не був простим. На піку кар’єри Сальма вдягалася для своїх промоконцертів, тому що "ніхто не думав, що мексиканка тут надовго". Вона в курсі останніх тенденцій і має надзвичайну фігуру, що робить її образи феноменальними, та деякі з її найпам’ятніших виходів сталися, коли вона йшла своїм шляхом у 90-ті. Нині Сальма заміжня за одним з найбільших гравців у світі моди, Франсуа-Анрі Піно, генеральним директором Kering.

Гаєк перетворилася на генія маркетингу соцмереж під час промотуру "Дім Ґуччі", коли опублікувала фото в басейні в купальнику Gucci. Ностальгічне лого Gucci, через яке модники божеволіли, і запітніла склянка з домашнім лимонадом (чи пінаколадою), а також мокре волосся, про яке простим смертним мріяти і мріяти.

Сміливий знімок підтвердив, що Гаєк властива самоіронія (див. фото, на яких вона позує зі своєю домашньою совою), і, судячи з мільйонів "уподобайок", людям це подобається.

Сальму не зупинити: вона увірвалася у 2022 рік найкращим з відомих їй способів, біля моря. Її допис у купальнику з хижим принтом Saint Laurent закликав усіх якщо не опанувати себе, то принаймні помріяти про безлюдні локації для відпочинку. Але Сальма Гаєк була далека від того, щоб закликати до правильного планування. Її меседж радше полягав у тому, щоб відчувати подяку й цінувати моменти — чи то момент дзену біля води, чи то сієсти в гамаку.

Щоб Сальма Гаєк проповідувала користь фітнесу або ділилася знімками #OOTD в образах зі свого гардероба, забитого одягом провідних світових брендів? — Не дочекаєтеся. Вона насолоджується часом для себе. "Нехай цей новий рік принесе вам усвідомлення власної сили. Щасливого, здорового 2022 року", — побажала вона своїм 20 мільйонам підписників. Амінь.

Текст: ALICE NEWBOLD
За матеріалами vogue.com

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.