До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

"І просто так...": Ейдан повертається в другому сезоні

HBO Max представили нові фотографії зі знімань другого сезону "І просто так..." – що ж, сталося те, чого чекали так багато прихильників серіалу: Ейдан Шоу повертається. На фото бачимо Керрі та Ейдана (нагадаємо, його роль втілив актор Джон Корбетт), які гуляють Нью-Йорком, міцно тримаючись за руки. Що це: нове старе кохання чи справжня дружба? Дізнаємося вже цього року.

Нагадаємо, що Ейдан вперше з'явився у третьому сезоні "Сексу і міста". Герой Джона Корбетта – дизайнер меблів, тонкий та творчий чоловік, люблячий та уважний. Він є повною протилежністю містеру Бігу, з яким Керрі то сходилась, то розходилась упродовж усього серіалу та наступних двох фільмів. І хоча Керрі та Ейдан розлучилися, нагадування про нього ніби завжди витало десь у повітрі. І ось Ейдан повертається в найскладніший момент життя Керрі, коли вона втратила коханого містера Біга.

Реклама

Нагадаємо, перший сезон перезапуску "Сексу і міста" вийшов наприкінці 2021 року і викликав неабиякий резонанс, адже не всі поціновувачі серіалу були готові бачити улюблених героїнь зовсім іншими – такими, які переживають серйозні кризи, проблеми зі здоров'ям та навіть смерть близьких людей... Зрештою, "І просто так..." торкнувся важливого питання про те, як зображувати реальне старіння у популярних серіалах? Другий сезон обіцяє порушити не менш вагомі дискусії і має вийти вже наприкінці 2023 року.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.