До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що дивитися на Netflix у липні 2024

Серед найцікавіших новинок на Netflix у липні "Поліцейський із Беверлі-Гіллз", що повертається до глядачів через 40 років; воєнний бойовик "Територія зла" з Расселом Кроу та літня романтична комедія, події якої відбуваються на Кіпрі.

"Поліцейський із Беверлі-Гіллз: Аксель Ф"



Через сорок років після першої справи в Беверлі-Гіллз детектив із Детройта Аксель Фоулі у виконанні Едді Мерфі знову береться розкривати злочини. Життя його доньки Джейн опинилося під загрозою, тож Аксель об'єднується з колишнім хлопцем Джейн Боббі Ебботом та своїм старим приятелем Біллі Роузвудом, щоб розкрити змову. Повернення культового комедійного бойовика з 80-х років, який зробив Едді Мерфі зіркою — чудовий варіант, аби подивитися літнім вечором.

Реклама

3 липня


"Чоловік, у якого тисяча дітей"

Для багатьох голландців, які прагнули стати батьками, Джонатан Меєр здавався посланником небес. Високий, красивий і з густим світлим волоссям, Меєр впадав в око майбутнім батькам, які переглядали приватні сайти донорства сперми. У своїх перших листуваннях Меєр стверджував, що мав намір пожертвувати сперму лише кільком сім’ям, але з часом з’ясувалося, що він збрехав багатьом із них — і став донором для майже 1000 дітей у Європі.

Трисерійний документальний серіал "Чоловік із 1000 дітьми" розповідає про шахрая Джонатана Меєра та містить інтерв’ю з кількома батьками, які досі борються з наслідками дій Меєра, а також розмови з юристами, активістами із питань народжуваності та медичними працівниками, які намагаються зупинити його.

3 липня

"Територія зла"

Ефектний воєнний бойовик з Расселом Кроу та Ліамом Гемсвортом в головних ролях. За сюжетом, підрозділ спецназу армії США потрапив у засідку під час місії у Південних Філіппінах. Їхня єдина надія полягає в тому, що дистанційний оператор безпілотника ВВС допоможе їм у жорстокій 48-годинній битві за виживання серед райських, на перший погляд, джунглів.

18 липня

Find me falling

Після невдалого альбому, коли його популярність починає згасати, старіюча рок-зірка Джон Оллман вирішує зробити перерву в кар’єрі. Він переїжджає до ізольованого будинку на схилі скелі на ідилічному середземноморському острові Кіпр і мріє залишатися непомітним, але цього йому не вдається, адже він регулярно стикається з відчайдухами, які хочуть поговорити з ним по душах. Головну роль у романтичній комедії Степана Кліріса зіграв популярний американський співак Гаррі Коннік-молодший.

19 липня

"Декамерон"

Нова історична костюмна драма Netflix, заснована на однойменних текстах Боккаччо. Події відбуваються під час епідемії чуми 1348 року, коли група благородних юнаків і дам їдуть із Флоренції на заміську віллу. Сподіваючись там перечекати чуму, вони проводять свій час, розповідаючи одне одному цікаві історії. У ролі Пампінеї — Зеша Мемет, зірка серіалів HBO "Дівчата" та "Бортпровідниця".

25 липня

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.