До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

10 найочікуваніших серіалів літа 2024

Ми обрали топ найочікуваніших серіалів цього літа, які не можна пропустити, — від "Стати Карлом Лагерфельдом", що розповідає історію життя легендарного кутюр'є, до "Бріджертонів" та "Дому дракона".

"Стати Карлом Лагерфельдом"

Реклама

Найстильніший серіал цього літа розповість про творчий шлях Карла Лагерфельда. Історія починається в 1972 році, коли Лагерфельду виповнилось 38, — він ще не носить своєї культової зачіски і невідомий широкому загалу. У той час модельєр закохується в амбітного денді Жака де Башера і намагається боротися зі своїм суперником Івом Сен-Лораном, якого підтримує бізнесмен П'єр Берже. Окрім самого Карла, ми побачимо на екрані й інших героїв модної індустрії того часу — від Габі Аг'єн, засновниці бренду Chloé, до вже згаданого Іва Сен-Лорана — одного з головних суперників Карла. У ролі Карла Лагерфельда — німецький актор Даніель Брюль.

7 червня

"Презумпція невинуватості"

Прокурор стає головним підозрюваним у вбивстві одного зі своїх колег — що ж, такого короткого опису цілком достатньо, аби заінтригувати глядача. Особливо якщо харизматичного прокурора грає Джейк Джилленгол. "Презумпція невинуватості" — юридичний мінісеріал лауреата одинадцяти премій "Еммі" Девіда Е. Келлі ("Велика маленька брехня"), знятий за мотивами однойменного роману Скотта Туроу 1987 року.

14 червня

"Бріджертони"

Перша частина третього сезону "Бріджертонів", що вийшла у травні, закінчилася на високій та пристрасній ноті: нарешті Колін Бріджертон та Пенелопа Фезерінгтон зізналися одне одному в коханні і, здається, на них очікує щасливе майбутнє. Проте глядачі пам'ятають, що між ними є одна таємниця — Колін не знає, хто ховається за гострим пером леді Віcлдаун. Тож чи відкриється йому Пенелопа? Як сприймуть цю пару їхні близькі та що скаже королева? Дізнаємося вже 16 червня.

15 червня

"Дім дракона", сезон 2

Другий сезон довгоочікуваного "Дому дракона" розповідатиме про Танок Драконів — громадянську війну в королівстві Вестерос. За словами шоуранера Раяна Кендала, другий сезон буде більш видовищним та динамічним, і таких воєн за участі драконів глядачі "Дому дракона" та "Гри престолів" ще не бачили. До своїх ролей у другому сезоні повертаються ключові актори: Метт Сміт (принц Деймон Таргарієн), Олівія Кук (королева Алісента Гайтавер), Емма Д'Арсі (королева Реєніра Таргарієн), Ів Бест (принцеса Реніс Таргарієн).

16 червня

"Ведмідь", сезон 3

Цього літа до нас повертаються всі улюблені серіали, серед них і гастрономічний гіт "Ведмідь" про харизматичного шефа Кармі Берзатто у виконанні Джеремі Аллена Вайта. У трейлері серіалу Кармі нарешті вибирається з холодильника, де його закрили у минулому сезоні, і ми бачимо, що він і Сідні (Айо Едебірі) разом керують новим рестораном. Кармі мріє створити вишуканий ресторан, тож пропонує команді "розсунути межі" та "постійно розвиватися через творчість". Що з цього вийде — побачимо.

27 червня

"Санні"

"Санні" — дотепна чорна комедія режисерки Кеті Робінс, яка розповідає про жінку в Кіото, чоловік і син якої зникли в авіакатастрофі. Незабаром після трагедії вона отримує в подарунок робота від робототехнічної компанії її чоловіка...

10 липня

"Ті, що скоро помруть"

"Ті, що скоро помруть" — епічний серіал, що занурює у всесвіт гладіаторів Стародавнього Риму. У ролі безжального римського імператора Веспасіана — легендарний актор Ентоні Гопкінс. Проєкт Роланда Еммеріха досліджує той бік Риму, про який ніколи раніше не розповідали, — брудна справа розваги мас, надання натовпу того, чого вони найбільше хочуть, — крові та спорту.

18 липня

"Леді в озері"

У своїй першій великій роботі на телебаченні Наталі Портман приміряє костюми у стилі 1960-х, щоб зіграти знудьговану домогосподарку, яка покидає своє життя в передмісті, щоб стати репортеркою-розслідувачкою у центрі Балтімора. Серіал "Леді в озері" за однойменним бестселером Лаури Ліппман розповідає, як героїня заглиблюється у два жахливих випадки — зникнення молодої єврейської дівчини та вбивство темношкірого бармена — щоб розгадати таємницю, яка наражає її саму та її близьких на серйозну небезпеку. Враховуючи акторський склад та сюжет, "Леді в озері" — це той серіал, який варто подивитись.

19 липня

"Емілі в Парижі"

"Емілі в Парижі" виходить на екрани у двох частинах: перші п’ять епізодів з'являться 15 серпня, а інші п’ять — 12 вересня. Після весілля Камілли та Габріеля, що сталося у третьому сезоні, та інших драматичних новин Емілі переживає. Вона очевидно відчуває сильні почуття до двох чоловіків, Габріеля та Альфі. До того ж, Габріель невдовзі стане батьком... Проте хімія між Емілі та Габріелем незаперечна, оскільки вони разом працюють над тим, аби талановитий шеф отримав свою зірку Мішлен, та багато часу проводять одне з одним. Ще з новинок сезону — Емілі буде багато подорожувати, від французьких Альп і до площ Риму, тож готуймося до нових вражень разом із нею.

15 серпня

"Патінко"

Складна, лірична, карколомна південнокорейська драма Су Г’ю, яка розповідає про чотири покоління корейської сім’ї з 1915 по 1989 роки, повертається через два роки з другою частиною. Головну роль у серіалі грає відома південнокорейська акторка, володарка "Оскара" Юн Юджон , а декорації, костюми та операторська робота будуть такими ж вишуканими, як і у першій частині. Серіал заснований на матеріалі бестселера "Патінко" Лі Мін Чжин.

23 серпня

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.