До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

7 нових фільмів Netflix, які варто подивитися цього літа

Серед найочікуваніших новинок літа 2024 на Netflix бойовик "Шлях відплати" з Джессикою Альбою, романтична комедія з Ніколь Кідман та Заком Ефроном, а також повернення Едді Мерфі у фільмі "Поліцейський із Беверлі-Гіллз: Аксель Ф".

"Найманий вбивця"

Реклама

Драма відомого режисера Річарда Лінклейтера об'єднує трилер, комедію та нуар і натхнена реальною історією. Фільм розповідає про співробітника поліції Нового Орлеана Гері, який випадково починає відчувати, що в нього є талант прикидатися вбивцею та працювати під прикриттям, аби заарештувати тих, хто намагається його найняти. Він зустрічається з жінкою Меді, яка хоче, щоб Гері вбив її чоловіка, але він закохується в неї з першого погляду і рятує її від пастки. Пізніше вона знов вривається в його життя і вже сама вбиває свого чоловіка заради страховки...

Фільм натхнений статтею Скіпа Голландсворта, що була опублікована в "Техаському щомісячнику" і розповідала про Гері Джонсона — реального хлопця, що працював підставним "кілером" для поліції.

7 червня

"Шлях відплати"

Бойовик індонезійської режисерки Моулі Сурья розповідає про досвідчену спецназівку (Джессіка Альба), яка отримує у спадок бар свого батька, після того як він раптово помирає, і невдовзі опиняється в конфлікті з жорстокою бандою, що лютує в її рідному місті. Знімання стрічки проходили в Нью-Мехіко; у фільмі Альба демонструє чудову фізичну форму і талант володіннями рукопашним боєм.

21 червня

"Сімейна справа"

Яке літо можливо уявити без ромкомів? Нова стрічка Річарда Лагравенезе, сценариста культового романтичного фільму "Мости округа Медісон", об'єднала відомих акторів: Ніколь Кідман, Зака Ефрона, Джої Кінг та Ширлі Маклейн. Джої Кінг грає Зару, юну дівчину, яка працює асистенткою кінозірки Кріса Коула — доки той не закохується в її матір, яку втілює на екрані Ніколь Кідман. Легка і смішна романтична драма — ідеальна для літніх вечорів.

28 червня

"Поліцейський із Беверлі-Гіллз: Аксель Ф"

Через сорок років після першої справи в Беверлі-Гіллз детектив із Детройта Аксель Фоулі у виконанні Едді Мерфі знову береться розкривати злочини. Життя його доньки Джейн опинилося під загрозою, тож Аксель об'єднуються з колишнім хлопцем Джейн Боббі Ебботом та своїм старим приятелем Біллі Роузвудом, щоб розкрити змову. Повернення культового комедійного бойовика з 80-х років, який зробив Едді Мерфі зіркою — чудовий варіант, аби подивитися літнім вечором.

3 липня

"Гірська королева: вершини Лхакпа Шерпи"

Унікальна документальна історія про силу й незламність розповідає про Лхакпу Шерпу, першу непальську жінку, яка піднялася на Еверест. Історія її життя вражає: від Лхакпу відмовилися батьки, згодом вона переїхала з Непалу в Штати, не вміючи писати і не знаючи англійської мови. Працювала посудомийкою та сама виховувала двох доньок, постраждавши від жорстокості чоловіка. Сходження на Еверет для неї — надія змінити щось у своєму житті та в житті доньок та дати їм більше шансів для щасливого майбутнього.

31 липня

"Наша людина з Джерсі"

Майк (Марк Волберг) живе простим життям будівельника у своєму рідному Нью-Джерсі. Але раптово його давно втрачена шкільна кохана Роксанна (Голлі Беррі) з’являється на порозі, і зовсім не з романтичними намірами. Знаючи, що він ідеально годиться для цієї роботи, Роксанна залучає Майка до небезпечної розвідувальної місії в Європі, яка занурює їх разом у світ шпигунів і швидкісних автомобільних погонь. Звісно, не без хімії між ними самими.

16 серпня

"Безсмертна гвардія"

"Стара гвардія", фантастичний бойовик про пригоди чотирьох найманців — "Енді" зі Скіфії, Букер, Джо та Нікі — з регенерувальними здібностями до зцілення, які використовують свій величезний досвід задля допомоги людям, нарешті повертається з продовженням. Про сюжет другої частини, вихід якої відкладався два роки, відомо небагато, проте нагадаємо, що перша частина закінчилася, не надавши відповідей на безліч запитань. Після того, як Букер зрадив групу, його заслали на століття — лише для того, щоб знайти давно втраченого Куїна, який ховається в його квартирі. Чого вона хоче?..

Хороші новини в тому, що майже весь акторський склад оригінальної "Старої гвардії" буде в продовженні. Це означає, що Шарліз Терон повернеться в ролі відважної Енді, КіКі Лейн знову зіграє Ніла, а зіркові закохані Джо та Нікі (Марван Кензарі та Лука Марінеллі відповідно) теж ще матимуть змогу проявити себе в бою.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.