До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що дивитися на Netflix у червні 2023

Серед найцікавіших прем'єр червня на Netflix — документальний фільм про непростий шлях Арнольда Шварценеггера, комедійний серіал з Кім Кетролл та третій сезон "Відьмака".

"Королеви баракуд"

Реклама

Занурившись у борги, кілька молодих жінок із багатого передмістя Стокгольма вдається до грабунку. Події відбуваються у середині 1990-х, ми зустрічаємось із групою дівчат-підліток із заможних сімей, які називають себе королевами баракуд з часів вечірок на пляжі Баракуда. У момент відчаю, коли на них чекає величезний рахунок за вечірку, дівчата реалізують нерозсудливий план — пограбувати будинок своїх сусідів. Шведський серіал "Королеви баракуд" ґрунтується на реальних подіях.

"Гламурний"

Драмеді з Кім Кетролл у головній ролі. Зірка "Сексу і міста" грає колишню топмодель, яка тепер володіє великим косметичним брендом Cattrall. В її компанію влаштовується юнак Марко, гендерно-неконформний 20-річний хлопець, який здається, застряг на місці і прагне розібратися у собі. Роль Марко виконує молодий актор Бен Дж. Пірс, а над сценарієм працював Джордан Надіро, автор "Відчайдушних домогосподарок".

"Ідеальна знахідка"

Складно уявити літо без легковажних романтичних комедій. "Ідеальна знахідка" буде цікава тим глядачам, хто любить "цехові" фільми, адже розповідає про світ б'юті-журналістики. Головна героїня, сорокарічна Дженна Джонс, вирішує розпочати нове життя та починає кар’єру в модному медіа. Але стикається з проблемами, коли розуміє, що її ворог Дарсі є її босом, а сама закохується у сина Дарсі, Еріка, відеооператора компанії. Фільм знятий за бестселером американської письменниці Тії Вільямс.

"Арнольд"

Блискучий документальний серіал про життя та кар'єру Арнольда Шварценеггера, який демонструє його шлях від чемпіона з культуризму до голлівудської зірки та політика. Відверта трисерійна стрічка показує нам зокрема дитинство Шварценеггера, який виріс в сільській Австрії в консервативній родині і часто зазнавав жорстокості від власного батька, котрий у свій час був членом нацистської партії. Фільм містить інтерв'ю як із самим актором, так і з його колегами, друзями та навіть ворогами, що дає змогу отримати об'ємний образ Шварценеггера.

"Тайлер Рейк 2"

Чудовий дует Кріса Гемсворта, зірки "Месників", та французької акторки Гольшіфте Фарахані повертається у другій частині літнього бойовика "Тайлер Рейк". Кріс Гемсворт грає роль висококваліфікованого оперативника на небезпечному завданні з визволення з в'язниці сім'ї безжального гангстера. Інші подробиці тримаються в секреті, проте відомо, що другий фільм має запустити цілий кінематографічний всесвіт.

"Відьмак"

Що ж, у третьому сезоні "Відьмака" ми востаннє побачимо в шоу Генрі Кавілла. Вже в наступному сезоні його замінить ЛіамГемсворт, зірка фільму "Голодні ігри". Судячи з трейлеру, в новому сезоні героя очікують зміни, адже ми бачимо, як він випиває якусь рідину, а його очі стають демонічними.

В офіційному описі серіалу йдеться про те, що "поки монархи, маги та звірі Континенту змагаються, щоб захопити його, Ґеральт переховує Цірі з Цінтри, вирішивши захистити свою родину від тих, хто загрожує її знищити". Аби підігріти увагу фанатів, третій сезон "Відьмака" вийде у двох частинах: перша, із п’яти епізодів, — 29 червня, а друга, яка охоплює три останні епізоди, запланована на 27 липня.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.