До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

10 найцікавіших серіалів літа 2023

Цей літній сезон буде багатим на зіркові серіали. Том Голланд у ролі людини з розладом множинної особистості; Генрі Кавілл повертається в образі Відьмака; і головна інтрига Лілі-Роуз Депп у ролі попзірки в аб`юзивних стосунках.

"Ідол"

Без сумніву, найзірковіший серіал цього літа розповідає історію молодої попспівачки Джоселін (Лілі-Роуз Депп), яка переживає нервовий зрив та аб'юзивні стосунки з власником модного нічного клуба в Лос-Анджелесі та лідером таємного культу (його грає The Weeknd). Судячи з трейлеру, на глядача очікує багато вечірок, сексу, наркотиків та попмузики. Працював над "Ідолом" Сем Левенсон, який зняв одну з найпопулярніших підліткових драм останніх років — "Ейфорію" із Зендаєю у головній ролі.

Реклама

4 червня

"Чорне дзеркало", 6 сезон

Культове "Чорне дзеркало" повертається цього літа із шостим сезоном — до речі, це перші нові епізоди шоу з 2019 року. На даний момент про нього відомо мало, бо творці тримають все у секреті, але шоураннер Чарлі Брукер пообіцяв, що "у сюжеті буде багато сюрпризів", а також те, що серіал відійде від суто антиутопічної історії про майбутнє, де всім правлять технології. Що ж, чекаємо.

червень

"Переповнена кімната"

Новий серіал-антологія Apple TV, кожен сезон якого буде присвячений окремому сюжету, а загалом всі сезони розповідатимуть про людей із психічними розладами.

Головні герої першого сезону — Денні Салліван, чоловік із розладом множинної особистості, та Рія — лікарка, яка намагається йому допомогти, а паралельно розібратися із власним життям. Літературною основою сценарію став відомий роман Деніела Кіза "Таємнича історія Біллі Міллігана".

В головних ролях першого сезону — зірка "Людини-павука" Том Голланд та Аманда Сайфред.

9 червня

"Ведмідь"

Яскраве шоу Hulu про молодого талановитого шефа повертається з другим сезоном. У нових серіях ми знов зустрічаємося з харизматичним шефом Кармі, який повертається у рідне Чикаго з Нью-Йорка та бере на себе управління рестораном свого померлого брата. В новому сезоні Кармі відкриватиме новий ресторан "Ведмідь". Перший сезон був настільки вдалим, що приніс виконавцю головної ролі Джеремі Алену Вайту "Золотий глобус", і є всі шанси, що другий не розчарує фанатів.

23 червня

"Таємне вторгнення"

Мінісеріал Disney, що продовжує однойменну сюжетну лінію коміксів Marvel, в центрі якої — більш детальна історія Ніка Ф'юрі (Семюел Л. Джексон), в минулому директора організації Щ.И.Т., який тепер співпрацює з інопланетянами (скруллами) в глибокому космосі. У серіалі показано, як одна з фракцій скруллів, інопланетян-метаморфів, отримує контроль над усіма аспектами життя землян. Окрім Семюела Л. Джексона, в "Таємному вторгненні" зіграли Олівія Колман та Емілія Кларк.

23 червня

"І просто так..."

Нові серії продовження культового серіалу "Секс і місто" потішать фанатів вже влітку. Найочікуваніша подія другого сезону це, звісно, повернення Ейдана, колишнього бойфренда Керрі. На перших кадрах бачимо Керрі та Ейдана, які гуляють Нью-Йорком, міцно тримаючись за руки. Що це: нове старе кохання чи справжня дружба?

Що ще очікує нас у нових серіях? Розвиток стосунків Міранди та стендап-комікесси Че, інтрига навколо Керрі та продюсера, з яким вона цілувалась у кінці першого сезону, сімейні проблеми Шарлоти і Гаррі, та не тільки.

23 червня

"Місто в огні"

Після того як 4 липня 2003 року в Центральному парку Нью-Йорка застрелили Саманту Юн, розслідування виявило зв’язок між серією таємничих пожеж по місту, музичною сценою в центрі та занепадом заможної сім’ї, що займається нерухомістю.

Шоураннер серіалу "Місто в огні" Джош Шварц, автор сценарію культового шоу 2000-х "Пліткарка".

"Відьмак"

Що ж, у третьому сезоні "Відьмака" ми востаннє побачимо в шоу Генрі Кавілла. Вже в наступному сезоні його замінить Ліам Гемсворт, зірка фільму "Голодні ігри". Судячи з трейлеру, в новому сезоні героя очікують зміни, адже ми бачимо в тизері, як він випиває якусь рідину, а його очі стають демонічними.

В офіційному описі серіалу йдеться про те, що "поки монархи, маги та звірі Континенту змагаються, щоб захопити його, Ґеральт переховує Цірі з Цінтри, вирішивши захистити свою родину від тих, хто загрожує її знищити". Аби підігріти увагу фанатів, третій сезон "Відьмака" вийде у двох частинах: перша, із п’яти епізодів, — 29 червня, а друга, яка охоплює три останні епізоди, запланована на 27 липня.

29 червня

"Справжній детектив: Нічна країна"

Події четвертого сезону "Справжнього детективу" розгортаються протягом 24 годин на Алясці. Дует поліцейських Ліз Денверс (у виконанні Джоді Фостер) та Еванджелін Наварро (Каллі Оайс) розслідує зникнення шести людей з арктичної станції Цалал. Четвертий сезон "Справжнього детективу" зняв режисер Баррі Дженкінс, лауреат премії "Оскар" за проникливу стрічку "Місячне сяйво".

літо 2023

"Уроки хімії"

Серіал заснований на однойменному бестселері британської письменниці Бонні Гармус, який увійшов у список найкращих книжок 2022 року за версією Amazon. Сюжет в "Уроках хімії" розгортається в 1950-х роках і розповідає історію Елізабет Зотт, талановитої жінки, яка захоплюється хімією. Але вона має відкласти свої мрії, адже в ті роки суспільство очікує, що жінка займатиметься домашнім господарством, а не наукою. Але коли чоловік Елізабет гине, вона залишається одна з дитиною та має налагодити своє життя — і насмілюється зайнятися наукою. Захопливий серіал про права жінок, фемінізм та віру в себе. У головній ролі — Брі Ларсон.

літо 2023

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.