До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що дивитися дітям на Netflix: 5 цікавих серіалів

Netflix пропонує величезний вибір шоу, серіалів та фільмів для дітей. Більшість новинок на платформі — не просто розважальні, а й пізнавальні, та спонукають маленьких глядачів бути добрими та відкритими для нового. До того ж чимало з цих шоу можна дивитися усією сім'єю, а потім — обговорювати побачене разом і ділитися враженнями. Разом з брендом Smart-телевізорів KIVI розповідаємо про найцікавіші дитячі новинки Netflix.

<b>kivi kids</b>

Реклама

Сучасні SmartTV від KIVI мають все, що важливо для батьків. Насамперед це технології покращення зображення, широка лінійка розмірів (від 32 до 60 дюймів), екрани різної роздільної здатності (HD, FullHD, ), підтримка голосового управління GoogleAssistant та функція Сhromecast, що дозволить вмикати відео зі смартфона. А ще — в нових моделях KIVI низький рівень синього випромінювання: ця технологія піклується про зір дитини, зменшує вплив шкідливого синього випромінювання екрана і запобігає втомі очей, особливо в темний час доби.

"Світ Юрського періоду: Крейдовий табір"

Чудовий серіал для юних палеонтологів (це всі діти, чи не так?) і всіх, хто любить пригоди та трохи підліткової драми. Навіть режисер "Парку Юрського періоду" Стівен Спілберг схвалив це шоу. Тож слідкуйте за захопливим життям старшокласників, які прямують до притулку динозаврів. Нещодавно завершився третій сезон шоу, тож є купа епізодів, щоб розважити дітей.

"Покемон: Мандри"

Покемони неминуче опиняються в кожній домівці, чи то через іграшки HappyMeal, чи то через відеоігри, чи завдяки майже нескінченному вибору фільмів та мультфільмів. Цей серіал найкраще підходить для маленьких дітей. Якщо вам потрібно вибрати одне шоу PokéMon для своїх дітей, тоді "Покемон: Мандри" — це ваш шлях.

"Мехкадети"

Якщо ваша дитина обожнює комікси, то зверніть увагу на "Мехкадети" — японську анімацію з інопланетними роботами та технологіями, після перегляду якої, цілком імовірно, ваша дитина захоче записатися на курси робототехніки. Головний герой — сором'язливий підліток Стенфорд, який працює прибиральником у військовій академії. Згодом він приєднується до групи юних кадетів, обраних для місії: вступити в контакт із роботами та захистити землю від інопланетних загарбників.

"Кентавросвіт"

Цей дивний і справді креативний мультсеріал розповідає про бойового коня, який блукає в чарівному світі кентаврів. Але це не просто "людські торси на кінських тілах", які вам найбільше знайомі — у цьому світі також є жирафи, лами, зебри та інші несподівані істоти. Подумайте про всі різноманітні особистості, які можуть зустрітися з ламою чи жирафом-кентавром, і ви зрозумієте дивовижність цього шоу. У цьому серіалі є повідомлення, яке важливо зрозуміти дітям: ми можемо виглядати по-різному, але ми всі повинні піклуватися одне про одного.

"Німона"

У фантастичному світі живе дівчинка-перевертень Німона, яка не може терпіти брехливу місцеву владу — так званий Інститут правопорядку та героїзму. Борючись з його режимом, Німона стає напарницею лицаря, аби допомогти йому перемогли поганців. "Німона" — дуже сучасний мультфільм про те, як важливо вірити в себе та не зраджувати принципів.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.