До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найочікуваніші серіали листопада

Для прихильників серіалів листопад обіцяє бути цікавим: ми вперше побачимо молоду актрису Емму Коррін у ролі принцеси Діани в четвертому сезоні "Корони". Які ще прем’єри чекають на нас найближчого місяця — читайте на vogue.ua

Кадр із серіалу "Корона"
"Мандалорець"

30 жовтня Disney+ представить другий сезон популярного серіалу "Мандалорець", події якого відбуваються у всесвіті "Зоряних воєн". Нагадаємо, що торік серіал здобув аж сім премій "Еммі", отримав схвальні відгуки глядачів, а один з персонажів, Малюк Йода, став не тільки улюбленцем усього світу, а й героєм мемів. Багато хто вважає, що саме Малюк Йода фактично врятував усесвіт "Зоряних воєн", останні фільми якого мали зовсім невеликі касові збори в кінотеатрах. У другому сезоні Мандалорець уже не тікає від мисливців, а шукає шлях додому для свого названого сина.

Реклама

30 жовтня

"Корона"

Четвертий сезон "Корони" обіцяє бути особливим. Відмітна ознака цієї частини — поява двох яскравих персонажів, а саме принцеси Діани, роль якої дісталася актрисі Еммі Коррін, і Маргарет Тетчер. Її зіграла Джилліан Андерсон. Судячи з перших кадрів 4 сезону, Емма Коррін надзвичайно схожа на Леді Діану в юності.

Нагадаємо, що четвертий сезон "Корони" розповідає про події 1980-х, які стали насиченими для всієї королівської сім’ї — це і одруження принца Чарльза з молодою Діаною Спенсер, якій ще належить здобути народну любов, і народження двох спадкоємців престолу — Вільяма й Гаррі, і взаємини з Маргарет Тетчер, яка обіймала пост прем’єр-міністра Великої Британії з 1979 по 1990 роки, і складні економічні умови в країні.

16 листопада

"Паранормальне" (Paranormal)

"Паранормальне" — перший оригінальний проєкт Netflix, який знято в Єгипті. Головний герой серіалу — цинічний професор Рефаат Ісмаїл, який раптово стикається з паранормальними явищами й починає досліджувати надприродне, намагаючись врятувати від цього своїх близьких. Серіал заснований на серії романів популярного єгипетського письменника Ахмеда Халеда Тауфіка — першого письменника, який став писати горори арабською мовою. Трейлер обіцяє суцільні загадки.

6 листопада

"Бортпровідниця"

"Бортпровідниця" — новий комедійний серіал HBO Max з Кейкі Куоко в головній ролі. Зірка шоу "Теорія великого вибуху" грає в "Бортпровідниці" стюардесу, яка потрапляє в трагікомічну ситуацію. У літаку Кассандра знайомиться із симпатичним пасажиром, проводить з ним вечір і ніч, а вранці, прокинувшись у номері готелю, виявляє, що чоловік, здається, мертвий.

26 листопада

A Teacher

Новий серіал Hulu присвячений вічній, як світ, темі: він оповідає про шкільну вчительку, яка закохується у свого учня. Вродлива й загадкова Клер (Кейт Мара) — нова вчителька в середній школі Вестербрук у Техасі. Розчарована шлюбом зі своїм коханим з коледжу, Клер кардинально змінює життя, коли симпатичний Ерік (Нік Робінсон), випускник класу англійської, просить допомогти йому підготуватися до іспиту SAT. Новий серіал досліджує складнощі й наслідки "хижацьких" стосунків між молодою вчителькою та її учнем і, з огляду на трейлер, буде справжнім трилером.

10 листопада

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.