До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Netflix представив перші світлини 4 сезону серіалу "Корона"

Netflix показав перші кадри з Джилліан Андерсон у ролі Маргарет Тетчер і Еммою Коррін у ролі принцеси Діани в 4 сезоні серіалу "Корона", який повертається на екрани 15 листопада.

Эмма Коррин в 4 сезоне сериала Емма Коррін у 4 сезоні серіалу "Корона"

Хоча Netflix ще не випустив повний трейлер, стримінговий сервіс поширив 33-секундний тизер четвертого сезону, у якому глядачі вперше можуть побачити Емму Коррін у ролі Діани, принцеси Уельської.

Реклама

За традицією актори третього сезону "Корони" з’являться в продовженні королівської драми. Володарка премії "Оскар" Олівія Колман і далі гратиме королеву Єлизавету II. Клер Фой, виконавиця ролі королеви в перших двох сезонах, за чутками, теж з’явиться в одній зі сцен четвертого сезону, яка відтворюватиме трансляцію 21-го дня народження королеви з Кейптауна в 1947 році. Гелена Бонем Картер і Тобіас Мензіс зіграють принцесу Маргарет (персонаж Ванесси Кірбі в попередніх сезонах) і принца Філіпа (персонаж Метта Сміта в попередніх сезонах).

Хелена Бонем Картер в 4 сезоне сериала Гелена Бонем Картер у 4 сезоні серіалу "Корона"

Що стосується молодого покоління членів королівської сім’ї, то Джош О'Коннор повернеться в ролі принца Чарльза, а Ерін Доерті й Емералд Феннел — у ролі принцеси Анни й Камілли відповідно. Мабуть, найзахопливіше в четвертому сезоні те, що глядач вперше познайомиться з молодою Діаною, принцесою Уельською, яку грає Емма Коррін. Джилліан Андерсон доєдналася до акторського складу в ролі прем’єр-міністра Маргарет Тетчер.

Тобиас Мензис и Оливия Колман в 4 сезоне сериала Тобіас Мензіс і Олівія Колман у серіалі "Корона"

Третій сезон серіалу висвітлив події приблизно з 1964 року від часу обрання Гарольда Вілсона на посаду прем’єр-міністра й до срібного ювілею королеви в 1977 році. Цілком ймовірно, що четвертий сезон розгортатиметься на тлі незабутніх для королівської сім’ї 1980-х — початку 1990-х.

Оливия Колман и Джош О'Коннор в 4 сезоне сериала Олівія Колман і Джош О'Коннор у серіалі "Корона"

Тетчер обіймала пост прем’єр-міністра з 1979 по 1990 рік, тому справедливо припустити, що буде одним із центральних персонажів цієї драми. Серед важливих політичних подій того періоду — війна за Фолклендські острови і страйк шахтарів.

Шлюб принца Чарльза й принцеси Діани, безсумнівно, буде в центрі уваги, так само як і їхнє розставання й розлучення. Дню їхнього весілля, що відбулося 29 липня 1981, найімовірніше, присвятять окрему серію.

Эмма Коррин в 4 сезоне сериала Емма Коррін у 4 сезоні серіалу "Корона"

Принци Вільям і Гаррі, що народилися в 1982 і 1984 роках відповідно напевне теж з’являться в серіалі, хоча й за дитячих літ. Принц Вільям супроводжував своїх батьків під час турне Австралією в 1983 році, утім у перших оприлюднених кадрах зі знімання дитини не видно.

Джиллиан Андерсон в 4 сезоне сериала Джилліан Андерсон у 4 сезоні серіалу "Корона"

Також можна припустити, що історія зі зловмисником Майклом Феганом, який 1982 року увірвався до спальні королеви в Букінгемському палаці, могла зацікавити творця шоу Пітера Моргана, так само як і випадок Маркуса Сарджанта, який шість разів вистрілив у королеву під час Trooping the Colour 1981 року.

Эмма Корин и Джош О'Коннор в 4 сезоне сериала Емма Корін і Джош О'Коннор у 4 сезоні серіалу "Корона"

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.