До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Рамі Малек в трейлері "Богемної рапсодії"

Уже в листопаді нас чекає яскраве акторське перевтілення: Рамі Малек, зірка серіалу "Містер Робот", грає легенду Фредді Мерк'юрі у фільмі "Богемна рапсодія". Студія 20 Century Fox опублікувала перший трейлер: в ньому багато пристрасті, музики Queen і моди вісімдесятих. А ще гумору. "Роджер, в цій кімнаті є місце тільки для однієї істеричної королеви", – говорить Фредді Мерк'юрі, коли барабанщик групи, Роджер Тейлор, в афекті спору хоче кинути пляшку в одного з музикантів.

У байопіка про Фредді Мерк'юрі непроста історія. Робота над фільмом почалася ще 8 років тому. Режисером картини спочатку був автор "Людей Ікс" Браян Сінгер, але вже в середині зйомок через розбіжності з Малеком його замінив Декстер Флетчер. Сценарій написав Ентоні Маккартен, який до цього працював над "Всесвітом Стівена Гокінга". Дія фільму відбувається в основному в 1980-х і розповідає про стрімкий успіх групи, а також про те, як Фредді Мерк'юрі кидав виклик стереотипам і творив музичну революцію.

Реклама

Продюсери і преса називають 37-річного Рамі Малека ідеальним Фредді Мерк'юрі: у нього є не тільки дивовижна зовнішня схожість з музикантом, а й харизма і енергетика. А в сценах трейлера, коли Queen дає концерти, можна помітити, що Малеку вдається передати рухи і повадки Мерк'юрі. Побачити перевтілення можна буде вже 2 листопада.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.