До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Перший погляд: Олівія Колман в ролі королеви Єлизавети II в серіалі "Корона"

Стрімінгова платформа Netflix щосили працює над виробництвом третього сезону популярного серіалу "Корона". Головна новина в тому, що роль королеви Єлизавети II в новому сезоні гратиме вже не Клер Фой, яка знімалася в перших двох сезонах, а Олівія Колман. У Netflix поділилися першим кадром зі зйомок. На фото королева зображена у себе в палаці під час чаювання: на ній лаконічний рожевий костюм і кілька ниток перлів. Дія нового сезону відбувається в 1960-70-х роках.

Нагадаємо, що дія другого сезону закінчилася 1964 року. Третій сезон покаже нове десятиліття в британській історії – і в історії британської королівської сім'ї: ймовірно, глядачі побачать молодого принца Чарльза, а також, можливо, і Діану Спенсер в зовсім дитячому віці (Діана народилася 1961 року – прим.авт.). Роль Діани, за чутками, пророкують Розамунд Пайк або Аннабелль Уолліс. Також в новому сезоні з'явиться і Гелена Бонем-Картер: вона зіграє принцесу Маргарет, яку раніше грала актриса Ванесса Кірбі.

Реклама
Клер Фой в ролі королеви Єлизавети

Що стосується ролі "нової" королеви Єлизавети, то продюсери розповідають, що Олівії Колман навіть не було необхідності проходити кастинг – в списках на цю роль вона була спочатку. Олівії Колман 44 роки, і широкій аудиторії вона, перш за все, відома завдяки роботі в серіалі "Нічний адміністратор" – за роль Анджели Берр вона отримала "Золотого глобуса". Також в біографії Колман: фільм "Лобстер" Йоргоса Лантімоса, "Вбивство в Східному експресі", серіал "Доктор Хто".

Олівія Колман в серіалі "Нічний адміністратор"

З чуток, на Колман в Netflix не зупиняться: канал в пошуку актриси, яка зіграє королеву у віці від 60 до 90 років. Одна з головних претенденток на цю роль – Гелен Міррен.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.